Pitanje autor - odgovor moderator

1. синоћ је неколико постера улетело у одабране међу којима је и мој "иза сцене", па је склоњен. јел могу да знам зашто?

2. Линковали у коментарима да је преведен са енглеског, а нисам хтела да га бриснем.

3. али НИЈЕ преведен са енглеског, нигде ту не пише датум а коментари на том сајту који је линкован су написани после објаве мог постера. ја не плагирам никад, видео сам само слику без икаквог коментара. многе сте остављали у одабранима поред неколико различитих доказа да је плаг. није фер, јебига.

4. Окет, мој превид

5. Daj mi link, za 3 minuta ću naći original.

Da li u ktitor opcije (brisanje) ulaze i komentari iz tog perioda ili samo komentari na definicijama i posterima koji su napravljeni u tom periodu? Jer sam primetio da ne mogu negde da prišem najnovije komentare.

6. Па и ја тражим сад оригинал, ал углавном нема са таквим коментаром, једино ако си превео с кинеског.

Само на постерима и дефиницијама који су направљени у ктитор периоду.

7. Ja sam našao gomilu od pre 4 meseca i ovaj
    http://gamellama.blogspot.com/2011/01/dont-believe-to-disneys-lies.html
    Od 18-og januara. Opet, njegov je pre, ali je nemoguće da neko prevede njegov i dospe do stranih sajtova za toliko. Ko još plagira iz Srbije?

Slika je tu godinama, tako da ima negde sigurno.

8. http://www.tineye.com/search/9d85a150e5e39df58e92657bc5dfdafcbf58b0ad/?page=2&sort=score&order=desc

Немогуће је, слика је наменски спојена, он је као такву скинуо и вероватно је био неки коментар, али није био ''бехинд тхе сценес'', па нек стоји.

9. Znam, koristio sam Tyneye.

Imam i ja poser sa tom slikom od pre mesec-dva, sa drugačijim komentarom. Moram sada da palim, a ako te ne mrzi, proleti pa ga obriši.

10. Sorry, ja moram da pitam... :D

Šta se sad dešava s posterima? Od jučerašnjeg "sve ide na naslovnu", noćas/jutros imamo "Jedan poster na svakih sat-dva ide na naslovnu"... ?

11. Гдес ти видео да је неко написао да све иде на насловну?
    Не разумем твоје питање уопште.

12. mene zanima koliko je definicija otišlo na naslovnu sa one teme đe su se predlagale sopstvene definicije?

13. Jedna, ja mislim, barem da ja znam, i to moja :)

14. 36

nije lijepo to što zaobilaziš istinu... :)

15. Какво питање такав одговор :) Хоћу рећи: кога боле курци колико је дефиниција отишло са те теме, зашто би то била уопште ичија брига?

16. Buri, ako se sjećaš, te defke smo prvo bilježili u onaj post na početku teme.
    E a ako sad znaš da je taj post morao biti izbrisan jer se skrolovalo po sata da dođeš do sljedećeg posta - možeš da stekneš neki tako otprilike utisak koliko ih se probilo na naslovnu.

17. Buri, ako se sjećaš, te defke smo prvo bilježili u onaj post na početku teme.
    E a ako sad znaš da je taj post morao biti izbrisan jer se skrolovalo po sata da dođeš do sljedećeg posta - možeš da stekneš neki tako otprilike utisak koliko ih se probilo na naslovnu.

ovo je odgovor... havala luli... milice uči, ako si mod, ne znači da si boga za bradu uhvatila i da moraš biti bezobrazna... uostalom samo sam lijepo pitao, pa valjda takav odgovor i zaslužujem, a šta tebe briga što ja to pitam...

18. Ajde, ajde, dosta prepirke. :)

A gledaj sad ovo: ja sam ti skroz pogrešno odgovorila - mislila sam na onu prvu temu gdje su se predlagale definicije (ne sopstvene). E jbg. Osipaj paljbu! :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.