Pitanje autor - odgovor moderator

1. Super je ovaj LOTR serijal na naslovnoj :)

2. E dakle, tu temu nisam pratila baš toliko pomno, ali čini mi se da znam za još 2 koje su odabrane.
    Ali na kraju krajeva, to je nevažno, jer je tema i bila otvorena zbog ortačkog predlaganja na onoj staroj temi. Kao - evo vam sad, kad ste alavi na naslovnu toliko. :)

3. Моја Сомалијска курва је отишла. А и Чакова, тако да није само једна

4. Eto vidis, nisam znao da je to otislo, mora da sam propustio. Javice se jos neko pa cemo znati :)

5. Гдес ти видео да је неко написао да све иде на насловну?
    Не разумем твоје питање уопште.

Pa ne piše, ali su išli svi - sad odjednom minimalac :D

6. Па био је ред да се и они једном доведу у ред :)
    Није ваљало кад је било гомила кретенских, сад не ваља јер су исувише измодерисани.
    Одлучите се :)

7. Одлучио сам се. Сада је много боље, могу комотно и по двадесет минута да проведем листајући постере. Ово је мали корак за Стефана Костића, али велики за Вукајлију.

8. Он више не хрче.

9. Зашто су ми закључали тему о постојању Микија Мауса? Не разумем

10. Човече, схвати да ниси у праву! Мики Маус постоји.

11. Odgovoreto ti je na pitanje. Miki Maus postoji. I tačka! Rešen problem, nećemo tu do sutra da razglabamo.

12. Аман онда по тој логици постоји и Деда Мраз. А и хоћу да расправљамо о томе аргументима и чињеницама. Откључај је дедер, мојне глумиш Пекија.

13. Uuuu, šta si mi rekao. ;)) Nisam ti ja zaključala temu. Deda Mraz postoji, nemoj da mi rušiš sneška!

14. Аман онда по тој логици постоји и Деда Мраз.

Па, постоји Деда Мраз.

15. Е ту већ грешиш Енерџи. Сви постоје осим Деда Мраза. Имам и аргументе али немам тему да их изнесем.

16. ВАС ЉУДИ НЕКО ЛАЖЕ!! ААААААААААА ок , победили сте!

17. Е ту већ грешиш Енерџи. Сви постоје осим Деда Мраза. Имам и аргументе али немам тему да их изнесем.

Ubi me prejaka reč. Ne bih to mogla da podnesem... ;)

18. Postoji li tema o definicijama i posterima koje su plagirane sa vukajlije, bilo to u našoj ili drugoj zemlji (prevedeni), i ako ne postoji, može li da se otvori?

19. Ne bih da diskutujem o kriterijumima moderatora, ali kako to da danas imamo više odabranih nego odobrenih postera?

20. Stefane, ja je nisam videla. Ako postoji, zatrpana je, ako imaš materijala, otvori je.
    Urrade, nije do moderatora nego do kvaliteta postera.