Pitanje autor - odgovor moderator

1. Odabrani datiraju od ko zna kad i kače se jer ljudi vole da vide dobre stvari. A odobreni su priča za sebe. Jednostavno, malo je kvalitetnih u poslednje vreme.

2. Takođe odabrani se uglavnom kače sa teme za predlaganje, tako da zavise od vas i što se broja i što se kvaliteta tiče.

3. jel mi se učinilo ili je na naslovnoj bila neka defka, a sad je više nema nego je umesto nje ova ''hrišćanska''?

4. Ne znam sta da kazem za ovu idiotsku ideju o cenzuri postera, osim ako ste resili da unistite sajt, onda Vam zelim svu srecu! Zar nije poenta ovakvih sajtova na internetu da ima sto vise posetilaca i aktivnih clanova ili je Vukajlija napravljena za grupicu Vas "odabranih i prepametnih" da na ovakav nacin lecite Vas ego i ko zna sta drugo odredjujuci pritom sa punim pravom, ko smara, a ko ne i ciji je humor dobar. Po meni to sto ste uradili nece nikako ici u prilog popularnosti sajta ali jos jednom kazem, ako grupica vas uziva i sami ste sebi dovoljni, sa srecom Vam bilo upropastavanje po meni jednog od najboljih domacih sajtova. Iskreno se nadam da ce neko kod nas napraviti slican sajt, gde ce odobriti punu slobodu korisnicima i da ce samozivosti i netoleranciji na Vukajliji tada biti kraj!

5. Idemo ka povećanju kvaliteta, tako da ko se prilagodi, prilagodi. Ko ne uspe, jebiga.

6. onda Vam zelim svu srecu!

sa srecom Vam bilo

Hvala, brate. :)

7. Lullaby, nema na cemu, bas si vragolan!
    Jasno je meni da se radi o povecanju kvaliteta i da zelite da u prvi plan dodju definicije, kao i to da se svakakve gluposti postavljaju, ali veruj mi 90% ljudi posecuje dnevno ovaj sajt zbog postera, zbog tih istih postera je Vukajlija danas to sto jeste. Ako vidite da su posteri u prvom planu, pustite ljude da ih postavljaju. Kakav bi ovaj sajt bio da nema ljudi koji ce ga posecivati, a ako se ovako nastavi, veruj mi da ce prestati. Nisam nesto dugo prisutan kao clan da bih pametovao ali od kada sam se registrovao, svaki dan sam bar sat vremena proveo ovde gledajuci postere. Sad vec gubi smisao, samo zelim da Vam skrenem paznju iz najbolje namere LJUDI CE PRESTATI DA DOLAZE!

8. Izvinjavam se na spemu, ali uporedio bih ovo sa teorijom bizona.

The Buffalo Theory

A herd of buffalo can move only as fast as the slowest buffalo. When the herd is hunted, it is the slowest and weakest ones at the back that are killed first. This natural selection is good for the herd as a whole, because the general speed and health of the whole group keeps improving by the regular killing of the weakest members.

LJUDI CE PRESTATI DA DOLAZE!

Neka ih. Najslabije karike otpadaju, radi bržeg i boljeg napretka jačih.

9. Ne znam zašto bi prestali da dolaze. Posteri su i dalje tu.

10. LJUDI CE PRESTATI DA DOLAZE!

Eto vidiš, a mi ih bezuspešno pokušavamo oterati već duuuugo vremena. :)

11. Реално, нама је било до јаја кад људи нису долазили. Јесте да нас сад лајкују врх пичке са Фејса (кад сам видо какве ме лајкују избацао сам га шурнаес пута заред), али оно, кад нас је било мање скупљали смо се у Липовачкој шуми и правили сатанистичке оргије. Нек опет престану да долазе, да можемо да наставимо да се јебемо.

12. Ali ko je tebi rekao da si ti najbrzi bizon? Sto mislis da si bolji od bilo kog drugog autora na sajtu, zato sto si moderator? Izvini ali malo si pobrkao sferu svog posla, druze ti si tu zbog nas, a ne mi zbog tebe.
    I molio bih pametnjakovica koji mi je obrisao poslednji poster, da mi vrati pretposlednji jer mu on nije nista skrivio, osim ako nije rec o odmazdi zbog poslednjeg postera gde sam rekao da su prava korisnika manja od makovog zrna, u tom slucaju nista ne mogu jer ste Vi Bog i batina ovde.

13. Izvini ali malo si pobrkao sferu svog posla, druze ti si tu zbog nas, a ne mi zbog tebe

Ne, ja sam ovde zbog sebe, a za takve bukadžije kao što si ti me baš nešto zabole pimpek. A sad budi ljubazan i nemoj postovati ovde više.

14. По мени ово је одлично. Не мораш да листаш до 80 стране да би видео добар постер.
    Са друге стране бизони су протерани и сајт боље ради

The Buffalo Theory

A herd of buffalo can move only as fast as the slowest buffalo. When the herd is hunted, it is the slowest and weakest ones at the back that are killed first.

15. Burzum

Реално, нама је било до јаја кад људи нису долазили. Јесте да нас сад лајкују врх пичке са Фејса (кад сам видо какве ме лајкују избацао сам га шурнаес пута заред), али оно, кад нас је било мање скупљали смо се у Липовачкој шуми и правили сатанистичке оргије. Нек опет престану да долазе, да можемо да наставимо да се јебемо.

Ne seri da je tako?! Moram onda da otvorim nalog na Fejsu, bar d' imam na šta da drndam...

16. Ја сам деветнестогодишња Подгоричанка, кад си из ЦГ или ХРВ, пре ће ове наше курве да те пусте међ пријатеље. Бацићу једном туториал како се прави добар лажњак за дркање, нећемо сад да спемујемо ову тему.

17. Black Hole zasto da ne postujem? Pa ovo je strana posvecena autorima koji imaju pitanja u vezi sa posterima, ja sam autor i imam jasno pitanje za Vas moderatore, ne vidim u cemu je problem?
    Prvo nisam nikakav bukadzija, govorim iz najbolje namere, a drugo molio bih te da mi se obracas sa Vi i da izbacis strane reci iz svog recnika ako nameravas da mi se obratis. Drugo, jasno mi je da je ovo borba sa vetrenjacama tako da necu dalje postovati ukoliko ne budem isprovociran komentarom.

18. Ahahahahahaha, vr'!

19. Meščini da je ovdje palo neko spemovanje ove uvažene teme.
    Ti bi mogao malo da se ohladiš koji dan.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.