здраво. и ја бих приупитао нешто.
на дефиницији "туретов синдром" која је скоро одабрана, имам неких 80-ак коментара.
кад оно међутим, данас уђем, и видим да пише да на њој има 650 коментара, али стоји само оних 80. такође, и на профилу пише да имам неких 'иљаду двеста коментара на моје дефиниције, али их нема нигде. јасно је мени да пише и на тараби "пичка" па нико не јебе, али ме занима је л' ово неки баг, или нешто друго?
едит: аха. сад видим питање изнад, нисам био у току.
Nevezano za ono veliko sranje jer nemam nameru da protesujem i tražim neku pravdu jer me realno zabole, hteo bih da pitam zašto je Burzumu izbrisan avatar?
Jel' ovakva slika previše eksplicitna za kačenje na forum??
Brišite post kad odgovorite!
Nije toliko eksplicitna, ali provokativna je na više načina, bespotrebno trolovanje.
Jel dozvoljeno jebanje majke Vukoti na onoj jnegovoj temi o dzindzerime? Ali transparentno i bez banovanja?
Ne.
Луло ајде прекопирај мој пост из теме за Куп, у тему за Куп с информацијама пошто је Пекиша вероватно у вртићу :)
Uradženo.
Шта је са бројем коментара на неким дефиницијама на насловној?
Спам је уклоњен али број је остао, не обраћај пажњу.
здраво. и ја бих приупитао нешто.
на дефиницији "туретов синдром" која је скоро одабрана, имам неких 80-ак коментара.
кад оно међутим, данас уђем, и видим да пише да на њој има 650 коментара, али стоји само оних 80. такође, и на профилу пише да имам неких 'иљаду двеста коментара на моје дефиниције, али их нема нигде. јасно је мени да пише и на тараби "пичка" па нико не јебе, али ме занима је л' ово неки баг, или нешто друго?
едит: аха. сад видим питање изнад, нисам био у току.
Која је фора што не мож се види ко те прати?
Postoji li mogućnost blokiranja nekog autora?Tj, da se ne vidi da je on tu?
Гледају се као збир поена на дефиницијама :))) требало би да је све у реду...
Чоколадна, то се зове бан.
Гилиптеру, солидна фора.
Da se ne uobraziš.
Znam šta je ban, nisam mislila na to. Nego da samo meni ne prikazuje aktivnosti te osobe a ne da se ukloni sa sajta.
Postoji. Vremenom se uvežba.
То је комбинација бана и игнорисања. :)))
Не постоји као фунцкија.
Ok.
Зашто не могу да уђем у приватне поруке? Да ли је то нешто до ових сервера?
Žalilo se već nekoliko autora za to. Pojma neam. Popraviće kaizen.
Nevezano za ono veliko sranje jer nemam nameru da protesujem i tražim neku pravdu jer me realno zabole, hteo bih da pitam zašto je Burzumu izbrisan avatar?
Гамби, ако те реално заболе за оно велико срање. што би те интересовала тако маргинална ситница попут Бурзумовог аватара? :)
Zato što se to nije ranije praktikovalo, pa me zanima razlog.