Domen metafizike. Ako jeste homoseksualac, onda nije uvreda. Ako nije homoseksualac, onda nije uvreda, jer to nije ništa loše, a opet, on zbog needukacije može da se oseti uvređenim jer misli da to jeste loše.
Pa nije bre, al da li moraš odjednom postaviti hrpu gifova? Možda nekom tvoji gifovi nisu zanimljivi. Npr. Kaizenu. :)
Čisto da znaš za sljedeći put :))
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Немам појма. Шта оно беше на аватару?
Burzum Ceca. :)
Da li je uvreda reci nekom da je homoseksualac ili je to sad legalno?
Domen metafizike. Ako jeste homoseksualac, onda nije uvreda. Ako nije homoseksualac, onda nije uvreda, jer to nije ništa loše, a opet, on zbog needukacije može da se oseti uvređenim jer misli da to jeste loše.
fuck yeah
Osumljičen za SPEMOVANJE i preventivno banovan. Moderator će proveriti i povećati ili smanjiti ban...
Daj bre :D
Šta daj bre? Pa napastvovao si gif temu :)
I da, znamo da treba osumNJičen. :)
Moja tema, moja pravila! :P
Pa mora svaki gif u poseban post, inače se zakrči svaka stranica i treba pola sata dok učita.
Ne moraš sve odjednom postaviti, Stefiću, ako ti je dosadno. Ajde sad.
Pa ne mogu čekati da neko odgovori da bih postavio sledeću turu. Moram koristiti NaN-a, nema mi druge. :)
Ne moraš bre. A i možeš valjda čekati. Sljedeći put Nan odlazi u zaborav, da znaš.
Daj bre, ispadne da je spam postavljanje gifova na temu o gifovima. :)
Pa nije bre, al da li moraš odjednom postaviti hrpu gifova? Možda nekom tvoji gifovi nisu zanimljivi. Npr. Kaizenu. :)
Čisto da znaš za sljedeći put :))
Popričaćemo on i ja... :)
http://vukajlija.com/forum/teme/27593-predlog-za-poboljsanje-sajta
Kako je uspeo da obriše prvi post ako je tema zaključana?
Kako je uspeo da obriše prvi post ako je tema zaključana?
Stis'o iks.
Ha, pa ladno moš se briše iz zaključane teme... za to je onaj jedan car dobio ban. Šta je beše teo, nešto oko gramatike... Bilo je mnogo smešno.
A ja sam teo da pitam da li je popravljen cincilator protiv hejtera?
Njet.
Oxe, ajde probaj da obrišeš svoj post iz te teme.
Obrisao! :) Nemoj me banuješ...