Pitanje autor - odgovor moderator

1. Pa može li Okse, bre? :)

2. Колико узастопних постова сме да се шаље а да не буде спем?

3. Ok, dakle mogu da se brišu postovi, ali ne i mijenjaju.

GM, pitaj Kostića, on je ekspert u brojanju :)

4. Pa može li Okse, bre? :)

Pa sad videh da može, ali je izuzetno gej kada se tako obriše prvi post pa onda ispadne da mi odgovaramo Peri Ložaču. Šta sad, kao predlog se ispostavio glupim, pa daj da ja obrišem da ne budem ja glupa nego ovo četvoro što su mi odgovorili...

5. Devet, bre! Ja se zajeb'o danas sa desetim :)

6. Stis'o iks.

Od kada mogu da se brišu postovi na zaključanim temama?

7. Добро, кад су ови искусни одговорили, да не бринем :)

8. Priupitasmo Kaizena to, nemo' puno da brineš, Stefiću :)

9. Malopre videh da sam bio banovan. Iz zajebancije, ili stvarno greskom? Ili je rec o mnogo uzastopnih postova na temi GIF?
    Enivej, nisam dobio mail da sam banovan, zar to ne ide automatski?

10. rec o mnogo uzastopnih postova na temi GIF?

Ovo. Ne znam, nisam ni ja dobio, a probao sam da vidim šta će da bude.

11. Ummm...da li mi je obrisana definicija malopre možda? Ono, kontam da sam zviznuo "pošalji" no nisam siguran budući da definicije nema. Kontam, možda imate Flash-a uposlenog kao redara?

12. Ја ти је брисн'о грешком, извињавам се. :))

13. Al' si brz frajeru. Nestala je u roku od odma'. :)

14. E nindže a zašto se moji posteri ne objavljuju?

15. ahaaaa.....glupa fora administratora al aj....neću se mešam.... i da...hvala na brzom odgovoru ;)

16. Takvi smo mi nindže, :)

17. Mene zanima zasto vise nema postera na kom federrerovo dete zeli da igra kao velemajstor djokovic i onaj dje nadal nabavlja svojoj kevi posude

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.