Pitanje autor - odgovor moderator

1. Hoce neka moja defka na naslovnu danas? Molim da Vas pitam!

2. Mora da paziš, 10. post je kritičan.

3. Па гурни у међувремену пост са тог налога, чисто да те не банује.

Елем, хвала ти. Ја имам сличну ситуацију, шаљем самом себи на пвт, односно имам неки као нотес где убацујем ствари. Тренутно имам 9 постова. Да сам оставио ту и дефиницију за сутрашње такмичење, к'о што нисам, сад би био банован. :)

4. Stiven prokleti spemer.

5. Аутоспемер.

"Стивенов синдром - болест која ствара код човека потребу да спемује самог себе". Улазим у књигу из психологије, лагано!

Пеки, сам бог ме послао, да спасим модератора.

6. Da nisam banovan zbog gifova, bio bih zbog iste stvari. :)
    Peki i Stivene, Editujte jedan post pa u njega pišite sve. Jedino rešenje.

Pitanje:
    Bilo je reči o tome kako se postovi ne brišu, već se samo sakriju. Ukoliko se dopisujem sa nekim i za vreme mog pisanja, ta osoba obriše svoje postove, da li sistem opet prepoznaje moje preostale postove kao spem?

7. Бичуј, бичуј ме, бичуј Стивене... :Д

:*

8. alo pederi, zasto ste banovali http://vukajlija.com/recnik/autori/53512 smokija, sad vam kao ne valja a bio vam je car dok ste cepali na njegove fore iz policajca s petlovog brda.
    stvarno ste dotakli dno

9. alo pederi, zasto ste banovali http://vukajlija.com/recnik/autori/53512 smokija, sad vam kao ne valja a bio vam je car dok ste cepali na njegove fore iz policajca s petlovog brda.
    stvarno ste dotakli dno

dragom seljaku veseljaku 10 dana u Rimu sa prevozom, ol inkluziv... od pedera

10. Mene zanima da vi mene kažete, kako da dođem do rang liste autora na sajtu? Ako je to moguće uopšte..

11. Mene zanima da vi mene kažete, kako da dođem do rang liste autora na sajtu? Ako je to moguće uopšte..

Autori/poređaj po popularnosti

12. Е, како се зове она тема где има ранг Вукајлије на Алекси и та срања, оне слике са старе Вуке и тако?

Нашох нема потребе

13. Да ли постоји шанса да за необјављивање неких постера који нису тако неквалитетни буде дато објашњење нпр. у коментару постера. Као овај задњи мој. Горе сте од њега примили.
    Хвала

14. Да ли постоји шанса да за необјављивање неких постера који нису тако неквалитетни буде дато објашњење нпр. у коментару постера. Као овај задњи мој. Горе сте од њега примили.
    Хвала

Ne.

15. Jel ima neka tema o reperima !? Ako nema jel moze da se napravi !?

16. Je l' istinita da se bez 50 bodova ne mogu komentarisati posteri?
    I ako jeste:

a) Zašto?
    b) Da li je to trajno?
    c) Mnogo loša i demotivaciona odluka. (Moj stav, je l' te...)

17. Istina je.

a) da se izbjegne spemovanje i registrovanje samo zbog napušavanja autora postera/defke, a fokus vrati na ono što je glavno na ovom sajtu - pisanje definicija
    b) nadamo se da jeste
    c) ok.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.