Pitanje autor - odgovor moderator

1. Može se reći da si donekle u pravu, čak i prosečne definicije dobrih autora su daleko bolje od mnogih koje su bile na naslovnoj. Al opet, nije fora da stavimo 120 wojtekovih i 70 kafkinih na naslovnu, samo zato što su bolje od nekog jadnička koji ima par solidnih. Treba miksovati. Ja baš volim kad naletim na neku definiciju koja je ok i kad izvalim da taj nema nijednu na naslovnoj. U suštini, gleda se prvenstveno kvalitet definicije, al se mora obraćati pažnja i na autore.

2. Јел постоји нека награда за рођендан,бонус бодови,одабран постер или дефка и слично?

3. Ne praktikujemo takve stvari.

4. али могли би...

5. Nije grijeh otici na Kafkin profil i zapucati na svaku definiciju plus? Da li je kaznjivo :)?

6. @ madafaka sit

Ne bi mogli, ne želimo da postanemo lokalna radio-stanica

@Glorifindel

Ako je plusovanje bez čitanja, kažnjivo je isto kao i hejtovanje.

7. Onda je sve čisto, naravno.

8. А како знате дал сам ја читао дефке?Ја понекад идем и дајем 3 плуса минус ако ме мрзи да читам кад је дужа ако ми се баш учини добра дам плус...

9. Izvinte što ja ovako upadam, samo bih da pitam one koji nasumice lupaju pluseve i minuse: Čemu?

10. минус ако ме мрзи да читам

Е мене такво понашање нервира, ако те мрзи да читаш, немој да оцењујеш, остави за касније, а не овако, само товарите минусе на неке врхунске дефиниције јер вас мрзи да читате...

Ај да не буде спем - Јел може у оном појашњењу бана да се линкује дефиниција?

11. Не знам навика.Ал обично читам 1. и последњу реченицу па ако и се свиди ј целу ако не...

12. Napisao sam na pocetku tri definiicije i jedan od admina je dosao i rekao da ce da je ispravi. Onda sam ga pitao za jos dve i on je napisao da ce i njih da popravi sa onim kukucima, ali je zajebao situaciju - http://vukajlija.com/parada-mazohista/359123

Jel moze to da se popravi? Jedno slovo je u pitanhju. Hvala unapred.

13. http://vukajlija.com/forum/teme/27712-dizajn-flasa?strana=3#post_1354285
    Ако може да овај пост да буде обрисан.

14. Treba mi pomoc da pronadjem jednu temu,videh je pre 2,3 dana u poslednje aktivnim,al ne obratih paznju na naslov i podforum..
    Naime radi se o temi gde treba kopiramo neke tekstove ili komentare na koje smo naleteli na internetu jer su nam se dopali itd..
    Tema je otvorena skoro (tad kad sam je i video tamo na listi),al nisam siguran mislim da je korisnik BURI ili ucestvovao u njoj ili je otvorio (mada mozda sam ovo istripovao i pomesao,pa ne uzimajte zdravo za gotovo). Fala vi unapred.

15. Ako može, neka mi neko objasni šta ovo znači:

Proxy Error
    The proxy server received an invalid response from an upstream server.
    Reason: Error reading from remote server.

Ako kliknem na definiciju, na komentare ili na bilo što drugo, ovo se pojavi na ekranu. Da li je greška do mog kompjutera ili je u pitanju nešto drugo? Pored toga sve se jako sporo otvara.

16. Који је јебени курац са најновијим дефиницијама? Гледа ли то ико? Има пар случаја где су по три исте.

17. Није до твог компа. Пробај да додаш двојку после www и улогуј се поново.
    Дакле, улогуј се преко овог линка:

www2.vukajlija.com

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.