Pitanje autor - odgovor moderator

1. Е јебига, док сам ја написао пост, почистили сте срања. Нећу више да спемујем.

2. Jeste ispravili ono kod mene?

3. Pogledaj proslu stranu.

4. A ne znam ja teme dobro, ne brigaj, đavolče :)

Lindros, riješeno, ali ovo nije tema za to.

5. Ovdje se ćaska: http://vukajlija.com/zabava/cet

I tamo na onoj bleji. I na pobjedniku. I na tinejdžerima.

Malo li je?

Luli, makar od tebe sam očekivao da umeš da čitaš izmedju redova, mada to u ovom slučaju i nije bilo toliko potrebno.

Ne vidim u čemu je problem sa ovom temom? Zaključali ste temu sa fotografijama zbog ćaskanja. Ja sam otvorio temu za ćaskanje sa fotografijama, gde nećete morati da brišete spem jer ga nema i nema, pošto tema nema pravila. Postajete mnogo represivni, to mi se ne svidja, a verujem da nisam jedini.

6. temu za ćaskanje sa fotografijama, gde nećete morati da brišete spem jer ga nema i nema, pošto tema nema pravila. Postajete mnogo represivni, to mi se ne svidja, a verujem da nisam jedini.

+1

7. 1. Jesam li ja luda ili su slova malo drugačija nego što su bila?
    2. Što na www2 ne radi automatsko logovanje?

8. temu za ćaskanje sa fotografijama, gde nećete morati da brišete spem jer ga nema i nema, pošto tema nema pravila. Postajete mnogo represivni, to mi se ne svidja, a verujem da nisam jedini.

+1

Тема дјелује толико јебено дебилно кад качимо само слике и нико ништа не напише... Глупо је тако...
    Није ово фејсбук да се коментаришу слике, али брате, направи се зајебанција добра доста често...

Без правила тема, каче се слике, пише се понешто... Није то спемчина која прави толику муку на сајт... Овај куп је већи спем од фотографија, образа ми...

ШТА СЛУШАТЕ ТРЕНУТНО??? Дај бре, каква је то тема....

Pitanje autor - odgovor moderator - ćaskanje ????

Не морате толико строги да будете, није смак свијета ако троје напишу по реченицу испод неке слике...

9. ШТА СЛУШАТЕ ТРЕНУТНО??? Дај бре, каква је то тема....

+9868543185458245

10. Оооо воздра модератори, ђе сте ђе сте? Слушај 'вамо: Пеки, отварај тему за слике и бануј стоку. Мојне се исфураваш. Доџи љубнем (љуби Пекија). Ето тако. Дошло љето, жене се поскидале а ти тако. Немеш то, јебем га ја. Ево још један љуб (јопет љуби Пекија).

11. Đes Faco, pravo zboriš. Peki, otključaj temu, biće legalne golotinje,osećam:)

12. Кунем се сликаћу своју препланулу сису и избачићу је, био сам данас на море, па виђите што пропуштате

13. Može da se uvede isti sistem za definicije kao i za postere? Ono sa objavljivanjem tek posle sat vremena?

14. Neka smare, ti si nas već počastio tim uloškom (neupotrebljenim nadam se) :D
    ---
    Elem, da, "šta slušate trenutno je najbesmislenija ema: dođeš, okačiš i odeš dalje, niko realno ne preslušava sve te silne linkove.
    Ima ih još glupih, pejstovaću spisak kad kompletiram.
    ----
    Ja sad kontam da je tema zaključana zbog mnogo slika i komentara pa kao opterećenje sajta i tako to, ja sam vazda bio (a i sada sam) da se pobrišu svi profili koji su trajno banovani, to bi podosta očistilo, kao i neumoljivo brisanje defki sa negativnim (ili mizernim skorom fazon odnos +10 i manje)..šta znam, nije li bolje obrisati sve to i te neaktivne (banovane) ljude, nego aktivnim članovima uskratiti zabavu kroz neke aktivne teme.
    A realno i čet je govno, nit ko pije nit ko plaća, ništa bitno tamo nema.
    Takođe bi moglo obrisati sve zaključane (ili bar one najmutavije) teme.
    -------
    -------
    E sad, pošto sam ja to već pitao, dobijao sam i odgovore (manje više da me se otarase, demagogijom):
    1.ako se obrišu banovani profili brišu se i glasovi koje su ti profili dali- I kaizen ne može baš nikako to da premosti?!
    ---
    2.teme se ne brišu da bi ljudi pre otvaranja teme pretražili forum i našli odgovor ako je već ta tematika otvorena nekad- ma daj bre, ljudi ne mogu da nađu ni temu na kojoj su postovali, a kamoli neku za koju ni ne znaju da postoji, pa onda otvore temu i pitaju "gde je ona tema".
    ----
    Dakle moja pitanja su: da li se može nešto po pitanju broja 1 i 2 (ili da li se može a neće, svejedno) i naravno: kada će sajt prestati da se "čisti" i rasterećivati rušenjem temelja a ostavljanjem krova?
    Hvala unapred.
    --
    PS ne znam da li se ijedan mod seća da sam ja sa svih servisnih tema, nakon dobijenog odgovora, ili obrisanog nečega (sa tema za brisanje) itd,redovno brisao svoje postove, pa sam prestao nakon što mi je rečeno da nema potrebe da to radim, i tako mi sad imamo ovu temu (recimo) sa preko 250 stranica...
    -
    Eto, toliko od mene.

15. Može da se uvede isti sistem za definicije kao i za postere? Ono sa objavljivanjem tek posle sat vremena?

Може али неће... Бар не још...

Neka smare, ti si nas već počastio tim uloškom (neupotrebljenim nadam se) :D

Мени баш мерак да се бакћем са оваквим сликама са којима може да се прави спрдња. :)

Ово што индустриал рече, брисање старих тема, тема које имају по два, три, пет постова, које су срање... Што ће оне ту уопште?

16. Da li može se otvori spem tema? Ono, 'de će svako moći da postuje šta oće (u skladu sa pravili sajta). Ja iskreno ne vidim šta je tu loše.

17. `Oćemo da imamo mogućnost da pronalazimo naše postove, a ne samo teme gdje smo nešto postovali! Nečemo da listamo milione strana da bi vidjeli da li nam je neko odgovorio! Javite Kazanu! Pravda za postove!

18. Da li može se otvori spem tema? Ono, 'de će svako moći da postuje šta oće (u skladu sa pravili sajta). Ja iskreno ne vidim šta je tu loše.

Имаш у играма да спемујеш до миле воље и то колико тема...

И ово што селенијум вели... Али добро, то каизен зна да треба да одради

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.