Pitanje autor - odgovor moderator

1. И ово што селенијум вели... Али добро, то каизен зна да треба да одради

Znam da treba Kazan to uraditi, al ga treba neko pogurati, pa se ja uzdam u presvete modove (sunce li vam vaše što brisatorsko postera poštenih ljudi) da oni mogu malo urgirati.

EDIT: Kad već pominjem forum, da ne otvaram novu temu, neka napravi onaj kurac pored svakog posta da piše citiraj, a ne da moramo kucati citatove i tacitove.

2. EDIT: Kad već pominjem forum, da ne otvaram novu temu, neka napravi onaj kurac pored svakog posta da piše citiraj, a ne da moramo kucati citatove i tacitove.

Мислиш на овако нешто?

http://img716.imageshack.us/img716/1898/asdasdasdtm.png

3. Ne, u pogrešnom smjeru si uperio. To treba ići prema tvojoj guzi.

Elem, što ovo nije izbrisano:
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/127723-jel-vam-takva-slika-u-licnim-kartama

4. Како да уперим курац у правцу гузице, мајке ти?

5. Шаљивџијски курац. Врло конструктивно, послужиће и то како. За!!

6. Niko nije rekao da mora biti tvoj.

7. Па мој или не мој, како да га уперим са монитора у гузицу

8. Ај ја нећу, пошто пичим на спавање. Препоручио бих вам да побришете своје постове који су спем пре него што колега Френки наиђе. Другарски савет, ако вам се не гули банана. :)

9. Добро вече. Вама овде спемују на тему а ви тамо у постери имате голу црнкињу која је дигла десну руку (хај хитлер поза) и виде јој се груди (обе) http://vukajlija.com/zabava/posteri/136849-neka-vase-belo

10. Ај ја нећу, пошто пичим на спавање. Препоручио бих вам да побришете своје постове који су спем пре него што колега Френки наиђе. Другарски савет, ако вам се не гули банана. :)

Ma da, pokušavaš se izvući sa tim pederskim smajlijem :)
    Nisam ja kriva što moderatori ne rade u tri smjene :D

11. Kakva je ovo gomila postova bre?

Aj po redu:

Ne vidim u čemu je problem sa ovom temom? Zaključali ste temu sa fotografijama zbog ćaskanja.

Ne, Gambi. Nego zbog nepoštovanja SVIH pravila teme. Bar jednom dnevno jedan od moderatora tamo mora da podsjeća na prvi post, što o broju okačenih slika, što o slikama koje nisu vaše slike, što o tom famoznom ćaskanju. Normalno da se slike MORAJU prokomentarisati, iako to ne mora da ode na 5 stranica.
    To ćaskanje je samo jedna od stavki. Mi brišemo poslije par dana, sve je to ok, ali ne moramo valjda da brišemo stotine postova.

E sad jebiga, kao Surovi je bezveze postavio neka pravila pa ćemo otvoriti temu u kojoj nema tih pravila. A i Surovi je bivši mod, ko ga jebe. Ne ide to tako bre :)) A i ta tema Surovljeva je i otvorena zbog pretjerivanja na prethodnoj temi, al džaba ponavljati.

12. Што сте брисали дефиниције ЈТУ-у? Чини ми се да је имао преко 100, сада једва 80.

13. Smarko, Faca, Industrial, Ludi Čak, Korben, sve u vezi sa pitanjima/komentarima o temi sa fotografijama vidite u prethodnom postu.

Nema potrebe da poredite jednu temu sa drugim temama koje smatrate spemom. Slično kao: "što je moja defka/poster obrisan, a ova/ovaj ostavljen/a?"

14. Mislim da je imao i preko 1000. Brisane su iz raznih pobuda, a najčešće je sam brisao ili tražio da mu neko briše.

15. Da li može se otvori spem tema? Ono, 'de će svako moći da postuje šta oće (u skladu sa pravili sajta). Ja iskreno ne vidim šta je tu loše.

Može; već su i otvorene: Bleja na ćošku, Tinejdžeri Vukajlije, Ko posljednji pobjednik, Jebanje i još pokoja u Igrama.

16. 1. Jesam li ja luda ili su slova malo drugačija nego što su bila?
    2. Što na www2 ne radi automatsko logovanje?

1. Ne znam, jedino ako si promijenila brauzer, meni je sve isto.
    2. Ne znam, vjerovatno nije sve još sjelo na svoje mjesto.

17. Black Hole
    Mislim da je imao i preko 1000. Brisane su iz raznih pobuda, a najčešće je sam brisao ili tražio da mu neko briše.

Добро, то је у реду, али моје питање се односило на брисање након бана.

18. Industrial, za ova druga pitanja otvori posebnu temu. :)

19. Ne znam, možda su mu brisane zarad kazne što se pojavljivao sa drugih naloga, a možda i nije zbog toga.

20. Препоручио бих вам да побришете своје постове који су спем пре него што колега Френки наиђе. Другарски савет, ако вам се не гули банана. :)

Frenki je naišao, al očito je malo smekš'o u posljednje vrijeme.
    Neće to dugo da ga drži, tako da SMarko i Selenijum pokajte se! :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.