Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Aman, ja sam ih obrisao, zar je bitno? Bile su u minusu, pogotovo ona za bojler, a i sam kažeš da nisu bile neke, što i jeste osnovi razlog za brisanje. Ako ti baš toliko znače, vratiću ti ih.
Не бре, не замерам брисање и није битно ко је, нисам то ни питао. Него биле су четири у низу за кратко време, па оно, забринух се да није неки хејт :) Немој враћати, не тражим то, ја сам једну написао поново (она које ми би највише жао), другачије сам је написао.
Енивеј, поздрав и хвала за јављање :)
Aj mi brišite profil?
Ne postoji opcija brisanja profila.
Imaš dugme "odjava"
Ne loguješ se i to je to.
Da li biste mogli predloziti Kaizenu da se premesti negde spisak moderatora? Osim sto se mnogi tripuju da su ovi kiflasi zaduzeni za red i mir, ja, a i sigurno mnogi mnogi, svakih mesec-dva dobijam pitanje kao da sam jebeni mod.
Da, poznato mi je to dok sam bila ktitor, videćemo šta može da se učini po tom pitanju.
Hvala.
E Črčo, zar ti nije dosta prozivki i ovako kad dijelimo breme sa ktitorima? :D
Neću bre svoje kreativne posterdžija da delim sa ktitorima! :D
izvinjavam se zbog spemovanja, nije mi običaj, ali moram da kažem da mi nije teško da povremeno odgovorim nubovima na pitanje koje je obično jasno svima... bolje ja da odgovorim na glupost nego da modovi gube vreme na isto...
Haha, ok onda. :)
Edit: ovo je upućeno Črči. Brus je uletio nenadano. :)
Zasto mi je izbrisana zadnja defka pod nazivom "kurac"?
Bruce, odgovaram i ja, naravno, nisam zlikovac, samo mislim da bi ipak valjalo znati ko je koje mudo ovde. Ionako nemaju pojma ko sta moze da radi ovde.
plagijat
ono, nemoj da sad mislis da te prozivam... jednostavno ima ih poprilicno na tu temu, malo bolje od tvoje, ili ako nista, starije.
Зашто би имали појма? Сајт би сасвим лепо функционисао и да се не зна ко су модератори. Штавише, не би било непотребних глупих расправа и вређања на конто тога.
church pub, koliko se secam postoji, i neki su brisani. celte?
Ma, opiusteno. Nisam ni trazio u search.
Zato sto ja ne znam sta da odgovorim AciPcKuracPalac zasto je njegov poster obrisan. Recimo zato.
generalno gledano, klincima je svako ko je ispod 150 u ranku ravan moderatoru, što bi rekao Frenki - rang nosi obaveze, jebiga, dok god postoji oznaka dokle si stigao dotle će neko ko je "ispod" tebe pokušavati da sazna koja magija te tu dovela... većina jakih autora ima isti običaj - pomažu nubovima maksimalno, mada se slažem sa pufnicom: treba se znati ko šta može, a ko nije jednakiji od ostlaih :), izvinite još jednom, neću više postovati ovde...