Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ok, razmotrićemo za i protiv, ne morate sad da dijelite PVT iskustva sa zabludjelim autorima na ovoj temi. :)

2. zlocesta pufnica

Zato sto ja ne znam sta da odgovorim AciPcKuracPalac zasto je njegov poster obrisan. Recimo zato.

Зашто би ти знала зашто је његов постер избрисан и одговоре на сва питања? Можеш некад и да прећутиш, хоћу рећи, не одговориш. :)
    Није као да вас ремети у боравку на сајту тај један залутали пвт у месец дана.

3. Mylyce, ako te je sramota svoje funkcije ili ako te previse smaraju uvredama, zahtevima, kurcima-palcima, lepo daj otkaz i to je to. Ne smeta meni to, vec mislim da ipak treba da znaju gde mogu dobiti takve informacije, koliko god vas to smaralo. Ja cak nisam ni ktitor pa da se istripuju, ocigledno je da nisu ni procitali ono sa desne strane Saglasan si bla bla.

4. Una.
    Aj mi brišite profil?

А зашто?

5. Sranje su mi defke i posteri. Pobriši bar defke i postere sve?

6. @Dzimi
    Da li se banuje neko ko mene nazove Cigankom ili Cigansturom?

7. Нису лоше дефиниције. Постере не гледам.
    Нека се изјасни неки други мод, ја мислим да је безвезе брисати дефиниције.

8. @Dzimi
    Da li se banuje neko ko mene nazove Cigankom ili Cigansturom?

Требало би. Дај линк.

9. Figurativno pitam, taj je vec zatocen.

10. Izvinjavam se zbog spema, ali da li su večeras sve autorke u PMS-u ili se meni čini?

11. Figurativno pitam, taj je vec zatocen.

Требало би, мада не мора увек да значи.

Ако ти кажем:

Циганко смрдљива, подуваш ми!

или

Ти си циганка и као такву те треба послати у логор заједно са осталим чоколадираним представницима твоје врсте, била ти 12.5 или 100% циганка!

онда сам заслужио бан.

Ако, пак, кажем:

Жицкаш те плусеве као нека циганштура

То и није за неки бан. Шта знам... Компликована је то проблематика.

12. Izvinjavam se zbog spema, ali da li su večeras sve autorke u PMS-u ili se meni čini?

Синхронизација.

13. Нису лоше дефиниције. Постере не гледам.
    Нека се изјасни неки други мод, ја мислим да је безвезе брисати дефиниције.

Protiv brisanja dobrih ili solidnih defki. Postere takođe nisam gledala.
    Mogla bi to da tražiš da si ktitor, ali i tad mi je bezveze.

14. A nema nikakve veze sa time moja osmina?

15. Pufnice, dosta figurativnih i inih pitanja za večeras.

16. A nema nikakve veze sa time moja osmina?

Па, шта знам... Ако мислиш да си подложнија увредама због осмине... Имаш право да се осетиш увређеном.

17. Imam ja jedno pitanje. Zasto ja kada nekog uvredim to se odma prevede u neko tesko vredjanje, a kada mene neko uvredi zavrsi se na tome ili se eventualno autor upozori?

18. Imam ja jedno pitanje. Zasto ja kada nekog uvredim to se odma prevede u neko tesko vredjanje, a kada mene neko uvredi zavrsi se na tome ili se eventualno autor upozori?

Ја не толеришем никакво вређање. Али субјективно одређујем дужину бана према томе да ли је неко добар аутор или не и да ли га лично готивим као особу. Јебига, човек сам.

А ко те вређао?

19. Idi na temu tamo sam postovao i nije stao tu nego je i na temi nastavio...

20. I dalje cmizdriš?

Izvini što ti rušim Sneška. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.