Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ајмо овде, да вас не бих јурио по темама...
Пранке, зашто си му рекао да је глуп? Је л' то лепо, реци ти мени?
aha divota, ne znam zasto sam ocekivao nesto drugo...
Džimi, jer dečko stvarno jeste glup. Ali stvarno... Nisam ga vređao, samo sam konstatovao, Zyclon mi je svedok. Nešto je odvalio, povezao obrezivanje sa Jevrejima, kako je obrezivanje prevashodno običaj Jevreja...
PM EDIT: A, jebi ga, Džime, nije lepo, al' mora čovek malo da s'informiše, je l' de? :)
Па, добро, само је неинформисан, не мора да значи да је глуп. А он је л' вређао некога?
I to pred celim razredom.
Па, добро, само је неинформисан, не мора да значи да је глуп. А он је л' вређао некога?
Pa dobro, ne mora, al' jebem li ga... Glup mu je komentar, ako već nema informacije koje su direktno povezane sa datom temom, šta koj' kurac ima onda da priča gluposti?
Pa, dobro, jebi ga. :)
:pokunjio se:
Ништа, Пранке, шта да ти кажем, 3 дана у ћошак. :)
Možete li mi odgovoriti zašto se na naslovnoj strani pojavljuju stare definicjie samo nekolicine autora, i to malo boljih? U čemu je fazon? Je l' samo po njihovim profilima pročešljavate ili šta?
Apsolutno nisi u pravu.
Pitanje za Mrmuna: Što si mi obrisao definiciju, da li postoji već slična, ako postoji baci link da je ocenim?
Pitanje: za koji andrk ste zaposlili ove boot modove kad su posteri sitcina a definicije jos vise?
Postoji više stotina sličnih. Kucaj u pretrazi "Holivud", "film", "glumac", "akcija", "amrički film", "radnje u američkim filmovima" ili nešto tog tipa.
E ljudi, izgleda da nijedan poster nije moderisan u poslednjih 5-6 sati, ja se naoštrio da prijavim na temu za prijavljivanje... kad ono ne mogu da nađem temu... gde je?
Izbrisaste mi obe definicije odjednom. Šta je falilo definiciji "Romantičan muškarac" koja niti je plagijat niti je suviše obrađena tematika. Ko određuje kriterijume kvalitetnog i nekvalitetnog i da li se savetujete međusobno?
Mrmune, nisam našao niti jedan sa istom tematikom, bio bih ti jako zahvalan da pronađeš takvu definiciju ili definiciju koja sadrži obrađenu temu.
Tražio si sve vreme, a? Nemoguće da nisi našao. Tema je prežvakana, veruj mi na reč. Dnevno pročitam bar deset definicija koje se bave pitanjem holivudske produkcije.
Možeš li da proveriš ko me je hejtovao?
Našao sam ti neki stari hejt, još iz decembra. Podseti me da skinem kad Kajzen 'opravi. Osim toga je sve regularno.
Mrmune, nisam tražio sve vreme, ne znam što se vređate odmah. Nisam ti ni tražio da mi vratiš definiciju niti bilo šta slično, samo me zanimalo ako postoji ista takva ko ju je napisao, kad itd. Rado bih prokomentarisao.
A o Holivudu i njegovim produktima naravno da ima puno definicija ocenio sam ih i ja na stotine, samo je stvar što su šarolike, opisuju različite stereotipe i valja da ih bude što više, ipak je ovo sajt na kojem treba da postoji što više opisa, reči, zapažanja...
Ovako, Strajo, evo ja kad sam danas ocijenila tvoju defku, dala sam joj plus, jer uvijek dajem plus na plagjiate, a moram da ocijenim nekako, jbg. Kad ono: ti, i skor 10:1.
Ja u pretragu: nema ništa identično. Nisam dugo tražila, ali u prvih 5 minuta ne nađoh, jbga. Hoću da kažem: bila sam stopostotno sigurna da je plagijat kad sam je ocjenjivala, čisto pro forme radi prije brisanja, eto koliko je tema prežvakana.
A i nije mi nešto pretjerano promućurna, i zaključak je vrlo logičan: normalno je da poznati glumci ne umiru na početku filma, nego da opstaju do kraja. Bilo bi možda dobro da si je napisao obrnuto, tj. naveo slučajeve kad to nije tako, štajaznam.