Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ukoliko se u tom pvtu vređaju drugi članovi i iznose podaci o njima, onda da.
    Ne trajno, ali adekvatno banovana za vređanje.

Hm, ovo neka nova politika. Do sada ste furali priču da ban za ono što se dešava na pvt ide samo za pretnje smrću. A ostalo - tvoj pvt, tvoj problem. Sad, ne vidim problem sa tim da se pvt iznese na uvid ukoliko se sagovornik složi, mnogo neka čudna pravila.

2. gamby zamisli da se dopisuju dva autora i iznesu o tebi da si seljačina, debil, moron, i ne znam ja šta još, i tako na pvtu te ogovaraju i zajebavaju. I dođe jedan na ideju da printskrinuje to i okači na forum. Drugi se složi.

I sad su oni tebi lepo i javno rekli da si seljačina, debil, moron. A mi ne treba da ih banujemo samo zato što je taj tekst prvobino bio na pvtu?

"Da vidite što sam ja rekao žiki kako je gambi klup k'o tocilo"
    je isto kao da je na forumu rekao "Gambi je glup k'o tocilo"

Do sada su važila pravila da ako se autori pičkaraju među sobom, to nije naša stvar, što i dalje važi, osim ako ne dođe do pomenute pretnje smrću.

Takođe važi da ogovarate autore kolikohoćete na pvtu među sobom.

Ali ne mogu ta vređanja da se kače javno. Jasno sad?

3. Ukoliko se u tom pvtu vređaju drugi članovi i iznose podaci o njima, onda da.
    Ne trajno, ali adekvatno banovana za vređanje.

kako da obrisem gomilu pvt-a? :)

i pustite te novine ako vam trebaju pravac na trafiku

4. Ali ne mogu ta vređanja da se kače javno. Jasno sad?

Zapravo nije, ali jasnije je u svakom slučaju. :)

5. Фету нико није одговорио на јасно постављено питање које је гласило

Јел' можете некако да ми не вратите постере?

6. Мени само није јасно шта ти је ко урадио или рекао на овом сајту па дозвољаваш себи да вређаш људе који те готиве. Ако је неко имао протекције и третман овде онда си то ти.

Реално, Данкане, лепо ти је рекла Милица. Знаш врло добро шта мислим о теби, знаш колико те готивим. То што мислим о теби говорим и теби и другима. Зашто сад правиш ситуацију да морам да мењам мишљење о теби као што сам променио о Бурзуму нпр?

7. Није ни рекао да ће објавити јавно, већ да ће "проследити људима".

8. Ali ne mogu ta vređanja da se kače javno. Jasno sad?

moz da se otvori tema >Skandal< pa ako neko hoce dobre volje da printskrinuje pvt-ove...ja bih da kacim razne ponude za lajkovanja ono ja tebi ti meni..a ima i ogovaranja mada to i nije interesantno kad mozes slobdno i nekom da kazes da je pizda,konj,ili retard i ovako.Stvarno ne vidim zasto bih dobio ban...

9. Реално, Данкане, лепо ти је рекла Милица. Знаш врло добро шта мислим о теби, знаш колико те готивим. То што мислим о теби говорим и теби и другима. Зашто сад правиш ситуацију да морам да мењам мишљење о теби као што сам променио о Бурзуму нпр?

Али Џими, он вас не вређа као људе, него као нека муда на овом сајту, лепо је рекао да ће да пије фука са вама кад вас види и да је све ок у рл јер сте тамо готива, али овде сте стварно некако дукатлијски настројени...

10. Али Данкан је већ био банован месец дана због тог посредног вређања. Сад је добијо трајни јер је претио да ће поновити прекршај.

Џими, само настави да смараш и увредићу те!

Јел сад следи бан?

11. Je l može da se obriše ovaj spem?
    http://vukajlija.com/forum/teme/27993-ideje-za-definicije?strana=20#post_1383155
    pa nadalje...
    ne mogu da tražim sad pravu temu...
    EDIT: hahHAHAAHHAHA sad tek vidim da je i ovde!

12. Али Џими, он вас не вређа као људе, него као нека муда на овом сајту, лепо је рекао да ће да пије фука са вама кад вас види и да је све ок у рл јер сте тамо готива, али овде сте стварно некако дукатлијски настројени...

Свеједно, знам човека, није ово океј.
    Ја баш зато што га знам, не бих могао да вређам ни његову појаву на сајту.

А види шта ради, опет ове неке слике, пичке материне.

А теби је најлакше да кажеш ''дукатлијски настројени''. ШКК? Брате, да није нас, огадио би ти се сајт после 3 дана због понашања разних људи овде и отишао би, не би се никад враћао. Требало би хвала да нам кажеш.

13. Gde su moji posteri?!!!!!!!!!!!!!!!!!

14. Требало би хвала да нам кажеш.

Jedno veliko, VELIKO HVALA....

15. Čekaj, Dankan je banovan trajno zbog toga što je najavio da će proslediti ljudima pvt-ove sa svog naloga. Do jaja, onako baš logično i pravedno. Razumem što su mu pobanovani dupli, ae to, ali ovo? Mislim...

16. veliko, veliko hvala,
    neću da budem dvorska budala,
    nađite drugog ko vas jebe,
    ja sam budala samo za sebe...

ništa, tako, palo mi na pamet, da se ne nađe neko prozvan ili uvređen..ili iznenađen....

17. Ima li šamse da se ova tema zaključa na neko vrijeme, a da modovi pređu na brisanje definicija? Preljeva se u zadnjih sat vremena.

18. Da li postoji neko pravilo sta moderator i kako radi ili je sve fri vil pa udri ko kako moze.
    Mislim da je glupo da sad vas 15 koliko vas ima dodaje svoja neka pravila cas ovo cas ono po sistemu meni se ovo svidja a ovo ne ipak je to 15 mozgova..ili sto bi ja rekao 100 ljudi 100 cudi 100 zena 200 sisa pa ti vidi sad oces li se zameriti nekom ili ces ispostovati neciji kriterijum.

Kako ide trebace jos malo i http://poslovi.infostud.com/posao/2011/logo/sluzbeni_glasnik.jpg

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.