Али Џими, он вас не вређа као људе, него као нека муда на овом сајту, лепо је рекао да ће да пије фука са вама кад вас види и да је све ок у рл јер сте тамо готива, али овде сте стварно некако дукатлијски настројени...
Још горе, брате. Значи он нас посматра као неке модераторе на неком интернет сајту иако нас зна и лично и само због тога нас карактерише као говна? Плус није претрпео никакву ''вритуелну неправду'', па да уопште има повода за тако нешто.
Prvo je došao i rendm napušavao modove kurcem.
Sa duplog naloga dok mu je originalni banovan, samim tim povukao nekoliko produžavanja bana originalnog naloga. Nastavio sa napušavanjem ljudi koji su mu makismalno titrali jaja na sajtu mesecima. I ovo što reče milica
Још горе, брате. Значи он нас посматра као неке модераторе на неком интернет сајту иако нас зна и лично и само због тога нас карактерише као говна? Плус није претрпео никакву ''вритуелну неправду'', па да уопште има повода за тако нешто.
Kada mu je rečeno da će biti trajno banovan, izjasnio se da ga isti organ boli za to.
Ako njega boli kurac, i ako on vređa, očigledno da mu ne treba advokat. Ili više njih na ovoj temi.
Čovek se izjasnio da ga zabole. To ne treba vas da pogađa.
Хаха, ја не верујем за шта све није био банован, или је био мало банован. И сад га банујете за глупост, поред толико пропуштених шанси. О томе се ради.
Ja vidim da u opisu Dankanovog bana piše da se ban od mesec dana zbog pretnji da će okačiti pvt-ove produžava na trajni. Brate, ono! Probajte da pročitate naglas da čujete kako zvuči ovo.
Da ja vas nešto pitam, mene vređaju neki autori i vi ih ne banujete, ali kad neko kaže da će objaviti šta je za vas rekao, vi ga preventivno banujete, u čemu je štos?
Za autore važi jedno, a za modove drugo pravilo? Pravedno, nema šta.
Da ja vas nešto pitam, mene vređaju neki autori i vi ih ne banujete, ali kad neko kaže da će objaviti šta je za vas rekao, vi ga preventivno banujete, u čemu je štos?
+222222228888888877779999
kad je jedan autor izjavio da sam jeziv niko ga nije banovao...nego ste ga još nagradili moderatorskom funkcoijom...
a meni je to tako teško palo...bolje šamar da mi je neko lupio, mogao bih da vratim šakom uglavu.....
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Пајко, ни наши закони нису толико глупи да измишљају ствари попут ПРЕТЊЕ ПОСРЕДНИМ ВРЕЂАЊЕМ лолол јбт која небулоза
Prvo je došao i rendm napušavao modove kurcem.
Sa duplog naloga dok mu je originalni banovan, samim tim povukao nekoliko produžavanja bana originalnog naloga. Nastavio sa napušavanjem ljudi koji su mu makismalno titrali jaja na sajtu mesecima. I ovo što reče milica
Kada mu je rečeno da će biti trajno banovan, izjasnio se da ga isti organ boli za to.
Ako njega boli kurac, i ako on vređa, očigledno da mu ne treba advokat. Ili više njih na ovoj temi.
Čovek se izjasnio da ga zabole. To ne treba vas da pogađa.
ne može bre Božić, ne može..i nemoj da me nerviraš.....
Ево изјашњавам се ја да ме заболе и шта сад, због тога што мене ЗАБОЛЕ ви можете да ме банујете кад год и због чега год оћете?
Змио, јеси ти нечији дупли?
Хаха, ја не верујем за шта све није био банован, или је био мало банован. И сад га банујете за глупост, поред толико пропуштених шанси. О томе се ради.
Čovek se izjasnio da ga zabole za ban, zmio.
Ne hvataj se za reč, i ne izvrći. Nije zanimljivo.
Јесам, што?
Ja vidim da u opisu Dankanovog bana piše da se ban od mesec dana zbog pretnji da će okačiti pvt-ove produžava na trajni. Brate, ono! Probajte da pročitate naglas da čujete kako zvuči ovo.
Такав сам дојам стекао, јер у задње време сам те често виђао у улози омбудсмана на овој теми. :)
Može li neko da pobriše sve postove od ove suklate http://vukajlija.com/recnik/autori/66103?
Nisam videla razlog.
Najverovatnije će se to prepraviti u toku večeri, i navešće se svi razlozi kako treba.
Ne hvataj se za reč, i ne izvrći. Nije zanimljivo.
Какве то везе има са било чим, што се он изјаснио? Не ради се овде о Данкану Фергусону него о вашим критеријумима, баш штета што то не схватате
I još nešto, ja mislim da bi objava tih pvtova bilo nešto najzanimljivije što se na sajtu desilo u poslednjih godinu dana minimum.
+222222228888888877779999
kad je jedan autor izjavio da sam jeziv niko ga nije banovao...nego ste ga još nagradili moderatorskom funkcoijom...
a meni je to tako teško palo...bolje šamar da mi je neko lupio, mogao bih da vratim šakom uglavu.....
Zasto mogsha?
Велики брат певете издање... У вечерашњој емисији погледајте...