U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
pa jesi l' sad rek'o prijatelju da brisete sve, bez obzira da li bili dobri ili losi, nastale u tom periodu dok neko nije bio tu (racunajuci i mog cukica sa skorom od 33:7)?!
HAhahahaha
Nije mi palo na pamet da će neko da da podrazume sve pod ovim.
Da, izmeniću.
A onda neko dođe i počisti i nove (nove postere koji su plagijati, loši, nekvalitetni, i sve koji krše pravila) i one koji su se provukli (dok niko nije bio tu a da su plagijati, loši, nekvalitetni, i sve koji krše pravila)
:)
pa jeb' ga, ja sam mislio da se pod ''one koji su se provukli'' misli na usrane, a pod ''nove'' na sve ostale.... meni je svejedno, al' bezveze mi je da, ako mi je vec bio okacen i imao dobar skor bude sklonjen, a cini mi se da je bilo par zaista dobrih postera isto u tom periodu (kao npr. ovaj http://vukajlija.com/zabava/posteri/150600-nije-svaka-zena-sposobna )....
Npr taj je bio na sajtu kako ovom tako i ostalima jedno milion puta.
Ima par verzija ove slike, tj par različitih baba i sve su isti komentari.
Broj krigli - broj muškaraca koje može da zadovolji
Nju treba zeniti
i slično. To je poznata fora na svim demotivational sajtovima.
Kod nas je popularnija slika sa onom sedom i tim komentarom.
Zbog toga što je druga slika i zbog skora poster nije skroz obrisan.
Зашто не могу да едитујем пост? Појављује ми се само крстић, нема оне оловчице.
Јел закључана тема?
Samo da pohvalim izbor odabranih.
Не, на свим... А немам ни плус :Д Могу само минус да дам.
Ај бришите говна, оћу плусове да добијам
Стивене, имао сам сличан проблем пре неки дан (то са минусом на дефиницијама (само, ја нисам могао да омиљенујем, чини ми се)) кад сам био на њњњ1. Сад је ОК. Вероватно је нешто привремено. Пробај да се пребациш на други сервер.
Ево ме на двојци, исти проблем. Морам да идем сад, видећу како ће да буде касније и сутра, па ћу већ да вас смарам ако ни тад не буде враћено у нормалу.
Čita li neko od moderatora definicije trenutno? U toku je desant sranja na sajt.
Pročitah, isplakah se. :)
Ali zašto niko ništa ne prijavljuje tamo na temu? Nikad.
Па ја се увек водим неком аналогијом да их ви читате, без да мора да се пријаве.
To i ja mislim.
Ma ok, naravno, ali posteri se koliko-toliko redovno prijavljuju.
Takođe, nekad je ranija verzija ove teme za prijavu deinicija bila vrlo živa: pored prijavljivanja svojih definicija za brisanje, redovno su se prijavljivali i tuđi plagijati, vicevi i razne nebiloze. To je ono što me čudi.
Pa sad, imate nekog za definicije? Sad, mi ne znamo kad taj neko nije tu, pa da prijavimo. Možda baš sad češlja defke, a ja da prijavim, kad ono obrisano pre 2 minuta.
Е јел може да се уведе правило на "Шта слушаш тренутно" да се песме остављају у облику линка, типа:
Освајачи - Крв и лед
ЕДИТ: Како се линкује Ју Тјуб снимак на ову фору са речима? :))
Пробај са оним share линком испод клипа.
Освајачи - Крв и лед
edit: гле стварно не може