Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Odmah ću, al da se držite isključivo grehova sa vukajlije, a ne onih "jebo sam tuđu ribu, pa mi krivo, msm, nije mi krivo, al je red da se ispovedim". Ok?

  2. Pozdrav, zasto profil http://vukajlija.com/recnik/autori/32437 nije odbanovan, a banovan je pre 4 dana, a receno je na 3?

  3. Izvinjavamo se na kašnjenju. Odbanovan.

  4. Samo da kazem nesto. Da se uzme u obzir kad se bude menjao izged vuke, da se promeni ovo dugme profil i odjava, X puta pritisnem odjava umesto profil :) A i ne mora, ali et'.

  5. sto ste skinuli onaj poster sa odabranih..onaj sa klincem...? poster je uber skroz..
    sta..nikad niste jeli govna a ? 8)

  6. Зашто је банован Самхаин на месец дана? Видео сам правило о троловању постерима, али месец дана је превише. И Џони је добио превише, а ово Самхаину је већ издркавање. Хвала унапред на одговору.

  7. Pitanje za D'Džema (jer me on banovao, valjda).
    Dobio sam ban na 3 dana zbog spemovanaja?
    http://vukajlija.com/forum/teme/21405?strana=1
    3.post
    A napisao sam jednu jedinu rečenicu koja jeste da nema veze sa predlogom, ali brate, ja nisam ni znao šta su ankete pičke materine na forumima! Otvaralac teme nije čak ni pojasnijo o čemu se tu tačno radi, a ti nas odmah kikovao sa sajta na 3 dana! Bar da si napisao da ćeš da nas upozoriš, zapretiš banom, pa bih i ukapirao i batalio. Ali ne! ŠLJAS! Molim unesite šifru i pičke materine. Tek kasnije sam ukapirao da sam banovan.
    A da, još nešto. Ako mi je originalan nalog banovan, to znači da mi i dupli podleže istoizrečenoj kazni?

  8. желим да питам терминатора зашто ми је експресно терминисао ову дефку после само 2 минута бивствовања?

  9. Воздра моћници.
    Мене занима да ли ишта предузимате по поводу селективног хејта (ваљда се тако каже, а прије ће бити да сам лупио). Да објасним шта ме тачно занима: рецимо нека будала се намерачила да ме хејтује. Пошто му јој/је пропао план експресног хејта, прави нови налог и одлучује да овај пут посао одради паметније. Сада ми рецимо даје два минуса, за три-четири сата поново два и тако даље све док ми за пешес дана не натрпа неких 60-70 поена хејта. И не заустави се ту него иде до краја, јер је како рекох идиот. Са зацртаним планом. Добро, ово задње и није толико битно за суштину, али ето да дочарам. Рецимо да је ово питање чисто хипотетичко, но свеједно бих молио за одговор: да ли у таквим случајевима подузимате нешто, или вам је сувише компликовано да се бавите тиме?
    И молио бих да ми одговори неко од ових искуснијих, ви мачке морате још да се учите :Д
    Фала, живи били.

  10. Па кад тад се накупи, па се лако провали.

    Шоми тебра, не знам, ај ако се јави овде ко је обрисао, па нек ти каже.

  11. To je sve zbog one gej šubare. :)

    Pa ništa, ako to zaista radi, lako ćemo ga naći, brzo će da ispliva u "odnosu glasova prema tebi".

  12. ne mogu nista da vidim facafaco...
    cini se da je to nesto 'nako random.

    jel ti opada skor, ili ne raste dovoljno brzo?

  13. http://vukajlija.com/definicija-u-odabranim/303187 ako mogu ovdje da se žalim za ovu izbrisanu defku i želio bih vidjeti obrazloženje zašto je izbrisana iako je imala skor 20:4 za 15min...takodje da dodam još jednu defku koju sam postavio,izbrisana je odmah poslije postavljanja a imala je skor u tom trenutku 4:1,to je ova http://vukajlija.com/jesi-l-jeb-o/303298 čija je to samovolja

  14. Nema to veze sa skorom, nisu kvalitetne. Prva spada u domen definicija o sajtu, a druga je obrađuje temu koja je mnogo puta do sad prežvakana. Uostalom, to može da ti kaže i onaj ko je obrisao.

  15. Kakvi su ovo fensi simboli na ovim "entertainment" pod forumima :)

  16. могле би овде лоптице да се убаце... http://vukajlija.com/forum/podforumi/15

  17. Ђес Фејс...

    Да питам има ли шансе да се скарти бан Самхаину?

  18. ◍ - ovako nesto bi moglo .

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.