Pitanje autor - odgovor moderator

1. Ja da mogu tako, imao bih skoro pa medalju na reakcije. :(

2. Koja je pesma iskorišćena u klipu Fejzova čarolija što je Agilni ubacio na jutjub?
    Ne mogu naći, a odlična.

3. Nisam Agilni, ali mogu da pogledam.
    Edit: Pogled'o.
    http://www.youtube.com/watch?v=2zgrbCMUUV0

4. Molim prvog aktivnog moderatora da me banuje na 2 meseca, pa nek obriše ovaj post ako ruši koncept.
    Nije pitanje, al jebiga..

5. Nema banovanja na sopstveni zahtjev.
    Izloguješ se i budeš muško.

6. O jebiga... Valja li nekog da opsujem, ishejtujem da me zaključate par meseci?

7. Ne. Izloguješ se i ne uloguješ 2 mjeseca i isto ti dođe.

8. Reci remcu da je glup. Pošto stvarno jeste glup, a i bezobrazan banovaće te.

9. Kako se došlo do toga da govno zovu stolica?

10. можда због позе у којој сереш
    није столица, столица, ако се не испразниш у столичастој пози нем појма

11. додуше, онда се говно не би звало столица, већ сам чин избацивања истих из себе хмм

12. можда зато што је говно и назив за лошег човека, лицимура који има сто лица ---> столица ---> сролица ---> срблица ---> србица ---> срби, значи срби су говна и срби су столица јер продају воду 200 динара литар за време ванредне ситуације

Надам се да је одговор задовољавајући.

13. Je li samo meni ne radi opcija za edit pvt-a?
    Ako je to namerno stavljeno, moram primetiti da je vrlo nezgodno.
    Od trivijalnih situacija kakva je ispravka/dopuna pvt-a (ne radi link do privatnih slika i sl.), pa do ozbiljnijih situacija: najebeš se majke preko pvt-a, a posle se oladiš, shvatiš da je to bila preterana reakcija i da je sve moglo biti rešeno aseksualnim putem itd i cvrc, ne može da se edituje, što zahteva nov mejl u kojem se sve pojašnjava, a time se dodatno ponižavaš, čime se dalje urušava teškom mukom stečen internet-ugled.

14. Hvala, hidrogene, nisam ispratio ovaj detalj.
    Pažljivije ću sastavljati poruke od sada.

15. знаш како, сајт ће да живне и да буде опет до јаја ако људима укидаш опције, а не уводиш ништа ново

16. Da li se računa da sam jeb'o ako gurnem samo jednom i ona kaže "nemoj, dobila sam" i tu je kraj?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.