Pitanje autor - odgovor moderator

  1. па у томе је и фазон, ја сам имао 2425 пре него што сам је поставио, онда сам накупио минусе и кад је обрисана требало би да опет имам 2425 ал сад имам 2424. то сам провалио и кад ми су ми биле обрисане дефке у плусу. уместо да ми се врати на почетну популарност смањи ми се или повећа за један у односу на скор дефке. није уопште страшно ал ме чисто занима тај имеџинари поен, како се ствара и где одлази?

  2. Ma ja mislim da si popio minus na još neku rendm definiciju u tim trenucima.

  3. ако се обрише дефка у минусу смањи ти се за један поен популарност, а ако је обрисана била у плусу онда ти се поп. повеће за један.

    I meni tako par puta bilo. Ja sam mislio da mi moderator koji je briše lupio nusmi, ali sad ne znam. Samo što je meni, i kad je bila u plusu, smanji se za jedan poen.

  4. то је могуће да сам читанији, ал ако имам 15 сати исти скор и онда у тренутку кад ми се обрише дефка ме неко чита, мало је вероватно, поготову ако се узме у обзир да сам то већ провалио раније ал нисам био сигуран док нисам пробао са оном дефком. Блек пробај ти касно увече (чисто да се смањи могућност да те неко баш тад оцењује) нпр. напиши неку шкљјфјп дефку и одма после пар минуса је обриши и видећеш да ће ти се смањити. или обриши неку своју, па провери скор и одма је врати назад и видећеш промену у једном поену.

  5. Помоз' Бог!
    Акоб' неко могао да баци поглед на ово, прочита и коментаре и види да ли је за брисање. Ко први вирне, у случају да је оставља, нек' обрише и овај пост. Да не испадне да је реклама...

  6. Виц је брате, ја га знам баш дуго. Уосталом, мислим да већ има овде, само сад не могу да нађем...

  7. Јасно, фала :)

  8. Нема на чему, жив био. :)

  9. Kad su posteri u pitanju, da li je dozvoljeno iskoristiti istu sliku kao već neko, ali sa različitim tekstom?

  10. Dozvoljeno je, ako tekst ima potpuno drugačiju suštinu.

  11. Чек, не смеју се више постављати ни "глупи" постери?

  12. pošto nisam biotu kada je došlo do promjene sa banovanjem, pa nisam u toku zanima me da li se mogu koristiti neki stari dupli nalozi koji su sada očigledno odbanovani?

  13. Samh, sve se sme...ne može ti niko zabraniti. Samo ne bi trebalo.

    Otkud ti sad to?

  14. pošto nisam biotu kada je došlo do promjene sa banovanjem, pa nisam u toku zanima me da li se mogu koristiti neki stari dupli nalozi koji su sada očigledno odbanovani?

    Isti odgovor kao i Samhainu. Može, ali nema potrebe. Mislim, koji će ti kurac to?

  15. realno, tako je... al mi mnogo drag jedan od tih...

  16. Pa koristi ga, ali samo piši definicije sa njega... Svaki drugi vid upotrebe je nepošten.

    Živ bio. :)

  17. Dobro veče.

    Mene zanima dokle će te da tolerišete i što je još gore promovišete postere koji su od reči do reči (i slike) kopije tj prevodi postera koji se po internetu vrte još od doba modema ?

    Hvala.

  18. Ne tolerišu. Brišu to.

  19. http://vukajlija.com/zabava/posteri/73797
    http://vukajlija.com/zabava/posteri/77336

    Kolko vidim... ne brišu... i pored toga što su u komentarima ostavljeni linkovi ka originalima

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.