Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Daj link definicije meni na PVT i ja ću probati da ti kažem razlog. Inače, druga stvar je to, što je svašta sa pozitivnim skorom, čak i dosta nekvalitetnih stvari. Da moderatori ne brišu definicije bilo bi jedno 40 strana definicija u plusu od kojih bi 25 strana bilo užasno loše. I da, i sada kvalitet definicija nije na nekom preterano velikom nivou, a šta bi bilo tek u slučaju da sve definicije koje imaju pozitivan skor ostaju među živima? Realno, katastrofa.

  2. Ovo su sve tvoje definicije sa groblja.

    Sve defke i postere koji su mi obrisani su bili sa pozitivnim skorom.

    Zašto lažeš? Koliko ih ima pozitivan skor? Sve?

    http://vukajlija.com/prekinuti/315028
    http://vukajlija.com/berlingo/314799
    http://vukajlija.com/on-jebe/314800
    http://vukajlija.com/gandalf/314258 .
    http://vukajlija.com/mukajlija/313641
    http://vukajlija.com/insajder/313643
    http://vukajlija.com/onomatopeja/293978
    http://vukajlija.com/milos-bojanic/293972

    Skor nije odraz kvaliteta. Pogotovo kod postera. Rekoh, da bi napravio poster koji završi u minusu, moraš biti debil.

    Nisam ti ja brisao definicije, ali ukoliko želiš da prežive, malo više se potrudi oko njih umesto što lažeš i kukaš za njima kao sredovečna žena za čvrstom guzičetinom.

  3. Зонки, претпостављам да се жалиш због дефиниције "Гандалф", будући да је она једина са позитивним скором која ти је сахрањена (не рачунајући један интерни фазон који је имао 4 : 3). "Гандалф" је дефиниција која се бави тренутном темом и кроз пар дана/недеља/чега већ, неће имати смисла. Истина, не мош свака дефиниција да буде за сва времена, али ова твоја се не истиче нипочему што би је спасло наизглед страшног сахрањивања. Опусти се, дефиниши нешто ново, читај, оцењуј, није ти причињена никаква неправда.

  4. Зонки, ево, пошто ми је досадно, да ти решим дилеме:

    http://vukajlija.com/prekinuti/315028

    Неинспиративно, неконструнктивно, недуховито, а за многе, и нејасно.

    http://vukajlija.com/berlingo/314799

    Ово је јебем ли га шта.

    http://vukajlija.com/on-jebe/314800

    Дефинисано бар 5000 пута и свих одокативних 5000 дефиниција је боље од ове.

    http://vukajlija.com/gandalf/314258

    Гадафи и све што има везе са њим је толико сморило, и толико је издефинисано и испостерисано да остављамо само најбоље дефиниције на ту тему.

    http://vukajlija.com/mukajlija/313641

    Исти случај је са било којим дефиницијама о Вукајлији. Само супер мега ултра најбоље опстају.

    http://vukajlija.com/insajder/313643

    Неквалитетно, једноставно неквалитетно.

    http://vukajlija.com/onomatopeja/293978

    Такође.

    http://vukajlija.com/milos-bojanic/293972

    Чист неквалитет.

    -------------

    Надам се да нисам био оштар, не би да те увредим, али сматрам да се са овом мојом брзом проценом твојих обрисаних дефиниција слаже бар 99% истакнутих чланова овог сајта.

  5. Peki, kad će da počne Vukajlijin turnir u basketu?

  6. Сенг Хуи Чо, саће средимо нешто.

  7. Zonki, evo, i ja da te pozdravim!

  8. To batice! Čuo sam da si ovde najbolji, pa mi je izazov da igram protiv tebe. :P

  9. Nemoj da neko nije odgovorio zonkiju. Na fin i sebi svojstven način. :)

  10. сматрам да се са овом мојом брзом проценом твојих обрисаних дефиниција слаже бар 99% истакнутих чланова овог сајта.

    Peki, jesam li ja već istaknuti član sajta? Ako jesam, slažem se sa tobom, Zonki na groblje! Ako nisam, onda dole vi kapitalisti tlačitelji i to tako nešto!

  11. zonki, definicije se brišu zato što su govna, a ovaj naš sajt je jedan veliki otvor između obraza od guze iz koga velikom brzinom, skoro konstantno izlaze kojekakva sranja, da ne kažem govna. onda to valja očistiti, iliti obrisati, kako se obrazi od guze ne bi ojeli i onda svrbeli i boleli dok hodamo. sve u svemu, da se koža ne iritira, jer na koži rastu dlake, a dlake su, to svi vrlo dobro znamo, radost sveta.

    šalim se ja samo, verovatno je bila neka greška prilikom moderisanja, obrišemo dnevno gomilu sranja pa smo slučajno i tvoje potkačili, gereškom. ima jedna tema, zove se oplemenjivanje groblja. prouči.

  12. 13 sekundi, to mi je rekord. xD

    Brate, probaj sa performom...šta da ti kažem.

  13. Ok,nisam bio u pravu da je sve bilo u plusevima. I kapiram da se ponašam kao da je sajt privatne funkcije,pa kačimo interne fore iz kraja i ne kapira svako fore. Nebitno. Poenta je da sam popizdeo jer niko nije odgovarao na pitanje. I ovako je dovoljno konfuzan forum za korisnike koji skoro nikad ne zalaze u njega (kao na primer ja),treba još i da čekam večnost za odgovor...
    Većina definicija jeste debilna i prolaznog karaktera za široke mase,neke sam postavio čisto da ispunim kvotu,neke su objašnjive samo ortacima i td. Ali kapirao sam da se brišu samo one koje krše pravila. Takođe bilo je i debilnijih ,vulgarnijih i kakvih već definicija i postera pa su opstajali,ali ok - svako ima pravo različitog ukusa.
    Bilo bi jača fora kada bi postojala opcija za privatne stvari,da ne ide u pub. sve što okačite.

    PS ja nisam kukao niti sam plakao ili nešto slično,već sam napomenuo da ovde nisam zbog poena kao većina,mada ne znam čemu to,al' ajde...

  14. Gledaj ovako, postoji pravilo da se interni fazoni brišu, eventualno može da opstane neki mnogo dobar. Znači nebitno da li je interni fazon koji kapiraju neki stalni posetioci sajta ili se radi o nekom fazonu iz tvog društva koji će ukapirati tih 10 ljudi, a ostale ko jebe. Isto se tako brišu stvari koje su već bile definisane, u slučaju da ovo što si ti definisao nije mnogo kvalitetnije od onog već definisanog. I tako dalje, sve su to pravila, samo što ih ti nisi video. Probaj da definišeš sleng, neke izraze koji ti padnu napamet, bez obzira na to da li se već koriste ili ne, i ako već definišeš, to jest pišeš neki fazon trudi se da bude originalno i razumljivo velikom broju ljudi. Toliko od mene. Pozdrav.

  15. А и бришу се само кобајаги. Само сачувај линк и после пошаљи коме хоћеш, свако може да прочита.

  16. Реме, да те упутим, наслов теме је:

    Pitanje autor - odgovor moderator

    И да додам, НЕЋЕШ МОДЕРИСАТИ!

  17. Само сачувај линк и после пошаљи коме хоћеш, свако може да прочита.

    Svako ko je ulogovan. Ljudi koji nemaju nalog na Vuki i gledaju iz tzv "oflajn" moda, ne mogu da vidi obrisane definicije.

  18. Добра информација. Ето, овде можеш да добијеш користан одговор и кад не питаш ништа.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.