Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Аха, ок захваљујем Страјке :) Нисам био ту синоћ, па нисам видео.

    ЕДИТ лололо Не могу ни своје да видим?

  2. Zašto ne mogu da pristupim groblju?
    Piše:

    Neophodno je da se prvo prijavite!

  3. Auuu, sranjeee.
    Ali nemam pristup ni svojim "mrtvim" definicijama.
    EDIT: lolol
    Sad vidim da Buksna isto pitao/rekao.

  4. Да ли је смањен критеријум за бан (конкретно мислим на вређање)?

  5. Па ти критеријуми стално варирају, није прописано тачно колико се за које вређање добија, већ модератор отприлике процени од ситуације до ситуације.
    Питање ми је јасно, али ми није јасно одакле ти то сад. Кад би ми рекао зашто си дошао до таквог закључка, вероватно бих могла конкретније и тачније да ти одговорим :)

  6. Ma ništa mnogo bitno, nego me neki lik napušikarao pa sam ga prijavio, vi iskulirali i tako. A onda sam provalio da ste još par likova ostavili u životu iako su vređali (jednog od tih sam isto ja bio prijavio - jbt ispašću drukara najgora).
    Znam da je bilo pre: Nema doprinosa, ima kurcobecanja = banana, ćao, zdravo. Pa zato pitam.

  7. Jeste, i ja sam skoro prijavio vređanje (:druk druk:), i ništa. :)

  8. Знаш како, ако си пријавио лика који је тебе вређао, а ти си га претходно провоцирао, ја га прва не бих бановала, јер је педерски то што си урадио. Или бих вас бановала обојицу.
    Друго, људи су овде исувише осетљиви с обзиром на то да је ово један интернет сајт и сви ти који увреде схватају лично и заиста се вређају треба да ишчилирају о сајта, једнако као и они који вређају.
    Модераторима је у циљу да члановима боравак на сајту буде што угоднији, али људи често не схватају да за доста неугодних ствари није модератор одговоран, него ви сами.
    Ако те смара, нервира сајт, изађи напоље, лепо време напољу, девојке у летњим хаљинама и те форе.

  9. Ma jok. Ja prijavljivao neka sranja na posterima.
    Poubijaše se ljudi.

  10. Stvarno me ne zanima da provociram bilo koga niti da se prepucavam sa bilo kim. Ako pogledaš spornu prepirku to će ti biti jasno.
    Druga stvar koja me ne zanima je da jurim moderatore i da agitujem da banuju tog lika, ali kad nekom dobronamerno kažeš gde stoji uputstvo za linkovanje a on ti odgovori da mu pofafaš kurac ili šta li je već rekao, naravno da ti u afektu dođe da i ti njemu svašta kažeš... E a pošto sam ja fin :))), ne želim da se raspravljam i ne želim da budem banovan, logično je da ga prijavim... Zar ne? Između ostalog meni u tom trenutku eto nije bilo prijatno na sajtu i zato sam smatrao da treba da prijavim tog lika.

    Kao što rekoh, nebitna skroz priča, jer mogu da me povrede ali ne i da me povrede! :D Samo me zanimalo da li se nešto promenilo u tom smeru.

    Ако те смара, нервира сајт, изађи напоље, лепо време напољу, девојке у летњим хаљинама и те форе.

    I što se ti odmah dereš na mene? :P xD
    U svakom slučaju hvala na odgovoru :)

  11. Можда се и променило, пошто су неки стари модератори отишли, а појавили смо се ми нови са вероватно другачијим схватањима и критеријумима на сајту.
    Логично је да га пријавиш, не кажем. Ја искрено нисам ни видела ту твоју пријаву и не знам о чему конкретно причаш. Ово што ти написах малопре је било чисто подсећање на неке ствари на које МОЖДА ниси мислио кад си пријављивао, а не мора да значи да је и било тако како сам ја написала. Можда те стварно човек вређао без разлога и није му место на сајту. Ако је тако, ја ти се извињавам у име модератора.
    Не дерем се, не знам одакле ти такав утисак, баш напротив :)

  12. Iju, kako li tek izgleda kad se dereš... :D Zezam se.
    Ma sve kul, sve kul, kontam šta hoćeš da kažeš. Opet kažem, nisam tražio neku satisfakciju, samo me zanimalo da li se tu nešto promenilo (padalo mi je na pamet da ste popustljiviji možda prema novijim članovima dok se ne adaptiraju ili tako nešto).
    Sve jasno, dobio sam odgovor, hvala! :)

  13. Зашто ми још нису обрисане дефиниције које сам пријавио на теми за брисање?
    http://vukajlija.com/forum/teme/11434?strana=83#post_1155127

  14. Зашто ми још нису обрисане дефиниције које сам пријавио на теми за брисање?

    Evo. Sad su sve pobrisane.

  15. @Francky Delevra
    Је л' можеш и осталих десетак да побришеш или морам да постујем тамо на теми по 5?

  16. Šta sad, ti hoćeš da ti se pobrišu sve definicije? Zašto?

  17. Е, стварно вам лепо рече малопре онај што сте му обрисали постер

  18. Имам своје разлоге, а и већ сам рекао, већина их је прошла незапажено.
    Је л' можеш и остале да решиш, да вас не бих цимао на оној теми?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.