Pitanje autor - odgovor moderator

  1. Што не може да се намести постер? Пише "Тренутно не ради!"

  2. Je l' može neko od modova da mi odgovori na ktitor podforumu? :)
    Hvala.

  3. Ukin'o Kajzen postere! Šta ste kačili, kačili ste :)
    Šalim se, naravno, neki je bag u pitanju i meni izlazi isto.

  4. Што не може да се намести постер? Пише "Тренутно не ради!"

    Постер не може да се намјести зато што тренутно не ради.

  5. http://vukajlija.com/student/320693

    Zašto je izbrisana ova moja definicija nakon 10ak minuta? Samo da znam za sljedeći put. Nisam bio "u minusu" sa ocjenama, koji je fazon onda?!

    odgovor od energija
    Pa da pretpostavim da je kolega izbrisao jer ima mnogo slicnih defki, a i postera, a i nije najbolje napisana.

    Znači kako se kome digne tako on briše ljudima defke dok ima nekih plagijata pun vrag i veliki redovi onih koje čekaju na brisanje, ok ima puno posla al ima i vas moderatora. Kako god hvala vam što "omogućujete" ljudima da unaprjeđuju sajt.

  6. Znači kako se kome digne tako on briše ljudima defke dok ima nekih plagijata pun vrag i veliki redovi onih koje čekaju na brisanje

    nije mi jasno kako si došao do ovog zaključka, ali uveravam te da grešiš.
    sve te silne neimenovane plagijate kojih si našao pun vrag, slobodno prijavi, biće nam čast da obrišemo, ukoliko su zapravo za brisanje.

  7. Занима ме које су то топ 5 дефиниције на сајту?

    И које су то ''антологијске'' дефиниције?

  8. Зашто банујете људи због спемовања подфорума "Игре"?! Какав је то уопште глупи разлог? Блек је лепо написао у правилима коришћења да је тај део форума место за "доколицу".

  9. ili na moj zahtjeh

    Tražio si da ti ih obrišu, sad tražiš da se vrate? Ne razumem.
    Ako ti je stalo toliko, napiši ih opet.

  10. Čini mi se da mi je malopre obrisana neka defka koju nisam ovih dana pisao,čini mi se da je imala nekih 20-25 glasova u plusu,pa ako možete da mi kažete koja je u pitanju,bio bih zahvalan.

  11. Aha,kako niste ranije skontali,nego tek posle 5 meseci maltene o.O
    Još gore,ne znam kako ja nisam skontao..

  12. Tražio si da ti ih obrišu, sad tražiš da se vrate? Ne razumem.
    Ako ti je stalo toliko, napiši ih opet.

    Nisam znao da ih mogu prepisati. Ok, fala.

  13. kada bi mi mogli pomoći i naći poster na kome se nalazi tastatura i neka posuda nad tastaturom uz komentar valjda ovakav... da ne bude u mojoj tastaturi hrane za pola Afrike ....hvala unapred !

  14. Да ли је онемогућено ктиторима да посећују туђе гробље, или је то тренутни баг код мене? Кад кликнем на нечије гробље, избаци ми страну за пријављивање, иако сам већ пријављен у том тренутку..

  15. pa valjda možeš samo svoje definicije sahranjene da vidiš od sinoć, tuđe ne. Reče Kaizen.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.