Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
E ovo se zove paradoks dečko traži da mu skineš poene a ti mu dodaješ XD
И после кажу ''Џими овакав - Џими онакав - Џими дркош''...
Lole, to ti je ta obrnuta psihologija! Si vidio kako sam ga navukao? :)
Džime, nema mi tih 13 poena. Možda je to skidanje hejta taj porast što sam sad primetio? Mislim, verovatno je.
Evo Džimi u tvoju čast:
DŽIMI JEBE!!! :)
Kako može kad ti je sad skinuo hejt a ti si to primetio pre par minuta? Koji si mozak Slavk0 lololololo
Треба времена да се ажурира бр. поена.
Koja vam je fora da mi obrišete čist sleng koji još niko nije definisao? A imao 1 minus ne računajući moderatorski!
Provereno. Ispravljeno. Vraćeno.
Pa viš da su našli da je definisano ranije. Šta oš sad, koj kurac! :)
Pa nije isto, 'bem mu majku! :)
Al' dobro, ako niš niš...
EDIT: ću brisnem... spem, kako se ispostavilo.
ел може неко да ми каже ко је први на ранку? не знам зашто ме интересује и да ли је ово место али капирам да ће неко овде знати...
Odeš na "AUTORI" pa "POREĐAJ PO POPULARNISTI" i dobiješ tabelu.
Eeee modovi, aj molim vas vratite onaj poster sto ga je postavio Bioshocker, na posteru je moja slika a ispod pise
Trema?
Jel se to maze na leba?
Objasnjenje: Ucestvovao sam u danasnjoj slagalici i ko je stigo gledo je...Taj poster je ovekovecenje mog ubedljivog trijumfa (imam 16 godina)
Jbg, nema alata da se vrati. Neka ga napravi ponovo, neće se brisati.
Nema veze, hvala u svakom slucaju...
Ja sam ga obrisao , mislio da ce se ljute zbog spema :S
Blek covece , ajde valjda imate neko groblje jebemu .
френки ти си суви геније :) фала...
Stefan Kostić moli da ga odbanujete, kaže da se kaje zbog svih grehova načinjenih pre i sada i dosta mu je pakla u kome živi već više od 10 dana i da se odbanuje. Večno će vam biti zahvalan.
Nek moli mamu i tatu. Ne može.
Pitanje: Pogresio naslov def. Provalio posle nekoliko dana (ne kacim se vise pijan, mada ne garantujem). Nece izmena, brisanje, a duplikat brisete dok ona sto ne valja ostaje... Sta sada?