dovoljne su dve baze momci:)
Da li postoji tema na forumu gde mogu da se kače definicije koje imaju baš malo glasova?
Zašto se dešava da na pojedinim definicijama i posterima koje sam već ocenio, pojavljuje ponovo mogućnost da ih ocenjujem, kao da su neocenjene?
al vas kuliraju modovi hihihihi
Ковач90, мислим да постоји. Док баг је у питању. Зеко тебе ћу ја у паприкаш.
Aj sad zaozbilje.
Što ne može da se promijeni avatar?
Pitam 18. put a niko ne jebe ni stručno...
Идеш на измену профила, одабереш слику и то је то. Ако не функционише, прорадиће временом.
Karina, pajdo, pokušavam već 2 mjeseca tako.... Neće pa et.
Zasto moram da se svakicas prijavljujem?
desi mi se da me nekako odjavi..
И мени се десило неколико пута па престало...
Imam i ja takav problem.:) i imam još jedno pitanje.Po čemu se određuje mjesto na listi popularnost autora?Po definicijama?
Uuuuuuu, Faco, nemoj više, života ti... Posle tvog pitanje brkam slike i zvuke :P
Šalim se, ok je pitanje, ali ipak ne. Moglo bi da bude podložno spemu i reklamiranju.
http://vukajlija.com/ruski-rulet/304120
ако је у питању ова боље бриши :)
Фала, Бог ти дао.
шалим се бре мојне...
Е људи, занима ме зашто ме нон стоп избацује сајт? Улогујем се, кренем да оцењујем дефиниције и кад окренем страну или пређем на форум, аутомаЦки ме избацује и морам поново да се пријавим.
Бускетина, питало је 'иљаду људи до сад. Прочешљај мало форум :Д
Баг неки.
Дасисти, због те сам хтио да отворим тему. Брис'о би је, ал видим солидно прође па контам свидјело се људима. Иако је реално шитчина :Д
Ето, добро. Нећу више спамовати.
Hahahahhaa, ja ti dado' plus. Jeste šit, al' mi se svidala ideja hvatanja matorkine sise. Jebi ga :))
Lololo U ime kaizena i Vukajlije i Svete definicije Enter.