Vidim da nema nikog iz Sarajeva na Vuki pa da se bar ispričam sam sa sobom. Pa dobro šta imate da kažete o najljepšem jebenom gradu na svjetu... http://www.hrvackisavez.ba/ECWC2010/userfiles/image/Sarajevo.jpg
oš iskreno ili da te lažem?
Pozdrav vječni, lepi grade.
Dobar im je onaj zeleni val, brzo prodjes :)
Samo iskreno buri...
Sar'jevo ba !
onda sve najgore...
Što to?
A, jes lepa Barcelona, nema šta ;)
šta da ti kažem, posljedice rata i stava o muslimaniuma... jebi ga... što ne znači da mrzim nekoga pojedinačno...
Moji starci su tokom rata protjerani iz Sarajeva.Ali ipak volim svoj grad...
I moji su. Samo mene ne vezuje nista za taj grad. Imao sam 2 godine. Podjem ja i sad sa vremena na vrijeme, samo radi cevapa :)
Ja sad živim u Istočnom Sarajevu al sve je to isti kurac, a gdje sad živiš Dedzone?
Bar. A dje u I.Sarajevu? Ja sam na Dobrinji, Trg V Sekspira bivsi, sada Ilidzanske Brigade :) A ranije sam zivio u centru, iza katedrale malo :) Centar, batice, centar!
Jedi govna gradjanine.Ja sam u Lukavici.
pazi, šta ja imam voliti neki grad i nekog komšiju koji me je maltertirao...
nego jesi li čitao knjigu od profesora čalije ''prokleta sarajevska čaršija''
hahahahah sta da radim, tada bilo fino vrijeme, moji fino sljakali :) da ne znas nekoga ko bi zivio tamo :) Prodajem tu kucu :)
Jebiga buri sudiš svima na osnovu jednog čovjeka...
Nez ali centar je to, ne bi trebalo biti teško prodati dole kuću...
Ma dzabe kvadrat dole. Kad nas u krv skupo ovamo. Za finu kucu u Centru, ovamo mogu dobiti shpajz ili shupu :(
ništa ne da mi se raspravljati... ne možeš mi promijeniti mišljenje i bolje da si nađemo neku vedriju temu...
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Vidim da nema nikog iz Sarajeva na Vuki pa da se bar ispričam sam sa sobom.
Pa dobro šta imate da kažete o najljepšem jebenom gradu na svjetu...
http://www.hrvackisavez.ba/ECWC2010/userfiles/image/Sarajevo.jpg
oš iskreno ili da te lažem?
Pozdrav vječni, lepi grade.
Dobar im je onaj zeleni val, brzo prodjes :)
Samo iskreno buri...
Sar'jevo ba !
onda sve najgore...
Što to?
A, jes lepa Barcelona, nema šta ;)
šta da ti kažem, posljedice rata i stava o muslimaniuma... jebi ga... što ne znači da mrzim nekoga pojedinačno...
Moji starci su tokom rata protjerani iz Sarajeva.Ali ipak volim svoj grad...
I moji su. Samo mene ne vezuje nista za taj grad. Imao sam 2 godine. Podjem ja i sad sa vremena na vrijeme, samo radi cevapa :)
Ja sad živim u Istočnom Sarajevu al sve je to isti kurac, a gdje sad živiš Dedzone?
Bar. A dje u I.Sarajevu? Ja sam na Dobrinji, Trg V Sekspira bivsi, sada Ilidzanske Brigade :) A ranije sam zivio u centru, iza katedrale malo :) Centar, batice, centar!
Jedi govna gradjanine.Ja sam u Lukavici.
pazi, šta ja imam voliti neki grad i nekog komšiju koji me je maltertirao...
nego jesi li čitao knjigu od profesora čalije ''prokleta sarajevska čaršija''
hahahahah sta da radim, tada bilo fino vrijeme, moji fino sljakali :) da ne znas nekoga ko bi zivio tamo :) Prodajem tu kucu :)
Jebiga buri sudiš svima na osnovu jednog čovjeka...
Nez ali centar je to, ne bi trebalo biti teško prodati dole kuću...
Ma dzabe kvadrat dole. Kad nas u krv skupo ovamo. Za finu kucu u Centru, ovamo mogu dobiti shpajz ili shupu :(
ništa ne da mi se raspravljati... ne možeš mi promijeniti mišljenje i bolje da si nađemo neku vedriju temu...