Prijava

Ovo dvoje poludili! Opet će nam ameri jebati mater, tj. bombardirati humanitarno.

Ej Sarajevo,crno moje Sarajevo,sam da jos jednom pojedem cevape kod Zelje pa nek ide sve u Honduras xD

pjer88
Zalim slucaj,al sve sto je bilo rocka i popa dobrog nastalo je u Sarajevu,a Brega i Cola,tamo im je dusa,ne mozes protiv toga,to je ono sto stranci nikad ne mogu da razumiju,to velicanje Sarajeva,zato sto ima dusu,taj grad

Jeb'o vas i ćevap i čaršija, i Sandžaklije i jebeni Pravni fakultet.

Bratac, karina od grada, karina od ljudi.

To bi bio fin grad al' mora se politika miješat u sve. Može proći gledano iz arhitektonskog smisla, pogotovo Čengić-vila, to naselje ima poseban šmek, i ta čuvena jebena SARAJEVSKA RAJA je pokazala svoje lice - nabi 'jarana' u guzicu preko Miljacke čim vidiš da nije u novonastalom mentalitetu stada.

I Banjaluka je ista, i Mostar, i Zenica, svi ti nazovi VELEGRADI. Pa raja u ovim gradovima misli da je u najmanju ruku u Gelzenkirhenu, Garmišu, Gracu i Berlinu, jebote, a ne u onim vukodrkotinama.

Velegradijani, varošani. Pokondirene tikve. Jeb'la vas politika.

Meni nije jasno čemu potenciranje Zenice kao nekog velikog grada.Kao što rekoh, željezara, zatvor i tri kuće.Grad je prljav i nikakav.Radije bih u Ustikolini živio...

Ja sam rođen u Sarajevu '92(rat je doprineo da sam skoro ceo život u Srbiji,moji su baš najebali u ratu,da ne dužim),roditelji mi nisu vojna lica već su i oni Sarajlije rođenjem...Bio sam tamo samo jednom posle rata i jeo ćevape na Baščaršiji naravno :) Moji ne mogu da prepoznaju svoj rodni grad zbog papanluka koji se nakotio tamo.E sad ovo pljuvanje po Sarajevu je nešto slično tome što cela Srbija sere po Beogradu a svi bi najradije zbrisali tamo.E i da napomenem,pošto sam video da je bilo pljuvanja po Bosancima a često se i Krajišnici spominju u tom kontekstu,pljujete te ljude na osnovu par ratnih profitera koji su sazidali zamkove.Čuo sam milion puta priče domaćih lenjivaca i danguba za moju ili druge porodice,odakle ovim Bosancima pare za ovu kuću(u stilu da bismo trebali u kartonki da živimo)kao da nikad ništa u životu nismo posedovali tamo odakle smo došli,živeli ispod most ili da smo jeli koru sa drveća.Možda je to generalizacija ali mi se nekad i čini da su Bosanci,Krajišnici,Ličani i co,ljudi vičniji radu nego ovdašnje stanovništvo.

Немам везе никакве са Сарајевом, ал' био сам неколико пута, прелеп је град, Башчаршија нарочито. Надам се да ћу имати прилике опет да одем.

Remac
bio sam ti u Sarajevu prije 10 dana, jeo cevape u Zmaju i burek negdje na malti, ne znam tacno gdje, ne mogu da se sjetim kako se zove buregdzinica. A bio sam na Hrasnom stacioniran, 40 metara od Bosmala. Ja sam zadovoljan

Ou jarane tu su najbolji cevapi u gradu, imas jos Zmaj 2 kod zeljeznicke stanice, preko puta bivse kasrne Maršal Tito. Dosta Sarajlija će vam potvrditi da su u Zmaju najbolji cevapi, Zeljo je samo marketing, nevaljaju nikako. A ovi sto pricaju o Sarajlijama kako su sljam, nisu to Sarajlije to je brate Istocna Bosna, Sandzak, njih niko ne voli. Prije ce vam razbiti auto ako vide registarske table NP nego BG sigurno ili sal od Celika u autu, realno ove Zenicane niko ne voli u drzavi nesto kao stefan kostica na vukajliji. Elvis J Kurtovic je rekao jednom, Sarajlija ima svugdje pa cak i u Sarajevu.

OJ SARAJLIJE OJ !!!

nikad ne podjoh, a zelja mi veca od njega samog.