Print Screen

1. Много ми се свиђа овај гаџет за вријеме. Може ли неко да ишчупа линк до такве ствари, али да је у Стар Трек фазону? Пошто ме не занимају баш метереолошки гаџети :) (само ми се доима тај clean look), оно што тражим је, дакле: линк до Стар Трек гаџета од којим издвојим себи шта ми треба (неки сатић, календар, рад процесора, стање на партицијама, итд) и то избацим на десктоп. Или Стар Ворс, може и то :)

2. Ono oko Marko je moje, ostalo slabo koristim :)

3. YeahBatch
    Vidi ga, drzi svoju sliku na desktopu. Je l' bacas na nju? lololo

Све што је изван горња два реда је ту само привремено.

4. Да, и занима ме каква је ово трака на дну Хујиног десктопа. Кул је, могао бих и то убацити у горњи дио екрана.

5. ја се напалијо на ово, цео дан се дркам да га удесим, али има да га направим, па макар ми последње било! http://www.youtube.com/watch?v=ZZu8EYomk04&feature=related

6. Volim ovo 3-4 ikonice. A kad udjes u neki folder ono u njemu iljadu stvari :D

7. Džaba, moj najljepši.

8. Чек да завршим хакерисање са оним курцем па ћемо онда да видимо чији је најлепши... :)

9. Moj je najlepsi, mozete da pricate sta 'ocete. Posle mog Vidrin.

10. Мој, па твој, па Видрин.

11. Faca, da si stavio Trojerucicu pa da budes u konkurenciji za najlepsi.

12. http://www.dodaj.rs/f/26/Ca/2ENwnzuj/desktop.png
    На позадини село моје љепше од Париза...

13. Деветаре , је л ово у част Самхаина или су се цигани побратили и са Аековим навијачима ?

14. Нема ово везе ни са самхаином ни са аековим навијачима :Д

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.