![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
samo što je neki debil pravio klip ovaj što sam postavio
Bata Stojković najbolji glumac na svetu!
Претерао сам, нису срање, само је мучан филм. Све што је настало после тога на тему рата је настало на фору "Лепих села". Е то је већ срање.
Такав став већ могу да разумем.
Tako je. Kengur je mnoooooogo dobar film. Apsolutno pokazuje kako današnja omladina veze s vezom nema. Trebali su da naprave nešto i o internet zarazi, mada je to nastupilo daleko posle Kengura.
To je mnogo dobar film. Lepo se vidi koliko je tu mali akcenat bio na Šojiću. To je filmčina.
Isto i "Sekula i njegove žene" dobar film. Jes da je na selu i o selu, a l opet, tu mi je negde ko "Ljubav na seoski način"...vrh! Ove današnej serije su glupost živa...da gledam tamo neku emisiju o Đodi kako ga je Radoš Bajić spasio od alkohola i onaj Đoda (provaljujem da je car čovek) priča o tom, a onaj Nedelko Bajić: "Da da, to je bilo na Veliku Gospojinu, kad si ti došo na prvi dan snimanja"...mislim kakve veze ima Vwlika Gospojina, jebali ih vernici i oživljavanje sela i patetika i denacionalizacija nepravedno oduzete zemlje. Trenutna kinematografija nam je glupost...
Mada mi imamo predobre filmove...šta fali psovkama?
Aj mi definiši ovo...da kažem jezikom ovog sajta.
Ja kad bi mogo da nađem ko je prvi počeo da kvari termin "seljak" i da ga koristi za druge svrhe osim za 1.čoveka koji živi na selu; 2.čoveka koji se bavi poljoprivredom, pa momentalno bi ga uapsio i odveo u zatvor. Kriv je za genocid.
Čuj jebote "seljački humor"...svašta. (P.S. Fejse ništa protiv tebe, ali mnogo mrzim takvu upotrebu termina "seljak", iako sam ga i ja upotrebljavao u nenormalne svrhe)...
Al mnogo raširih temu...
Zaboravili ste "Balkanskog Spijuna".Kovacevic je legenda a kursadzije su kurton glumci, to cak i nisu glumci.Sad je onaj Sasa Popovic pustio i neke grandadzije, izazivaju proliv duplo brze nego kursadzije, kao laksativ su fenomenalni.Ali da se vratim Kovacevicevim filmovima i uzaludnim pokusajima domacih filmadzija da u svakom filmu pokusaju da proizvedu neku foru ili "kultnu" frazu.Cak i ovaj novi Sisanje ima fazon sa "maloletnim crncima" koji je stvarno bljutav a Kojo je dosadan i upadljivo odvratan.Ne mozete porediti "Ko to tamo peva " sa danasnjim pokusajima umetnicarenja kojekakvih nadrireditelja.
Мени је убедљиво најјача фора што се Курацџије представљају као комичари.
Па како неко ко ПРИЧА ВИЦЕВЕ може да буде комичар, кој курац? Па и ја умем да прочитам вицеве из теме "вицеви", јел сам ја комичар?
Кад су тупаџије. Ко то тамо пева је Србија утиснута на филмску траку.
Iako ne volim ove nove Vukajlijaške poštapalice, ipak moram reći : OBJASNIJO.
Šišanje je nerealan film, a Kojo vadi stvar, bar ja tako mislim :)
Већ пола сата читам наслов теме и још увек ми смешно.
A ''RANE", a?
dobar film za zajebanciju sa možda još boljom porukom, samo što ga 90% klinaca pogrešno skapir'lo.
Ране су друга прича, то је филм који је створио контраефекат од оног који је требало.. Превид...
Исти случај ће бити са Шишањем.
Тесна кожа, Део Први. Нема даље.
http://www.youtube.com/watch?v=_LjSj0fSJBU
Тесна кожа ненадјебив
Ja mislim da sam jedan od retkih koji još nisu gledali šišanje a nemam ni želju
jel gledo neko kakav je
Ne razumem kako si uspeo da staviš Kursadžije u isti kontekst sa Batom Stojkovićem, da ne nabrajam ostale.
jel gledo neko kakav je
vredi da se odgleda, al je film žešće nerealan i predvidljiv.
"Ма ја сам ово одрадио још у прошли четвртак и сад сам слободан да попуњавам спортску прогнозу":