Prijava

"Ма ја сам ово одрадио још у прошли четвртак и сад сам слободан да попуњавам спортску прогнозу"

a za vašu reorganizaciju stoli me bojko :)

inače jedna od boljih defki ovde: http://vukajlija.com/oliver-nedeljkovic/96310

doduše i onaj drug Pajković je za definisanje...legenda...isto ko Mile Kontraš.

За "продуктивност", још битније. Суштина филма.
:)))

Ko to tamo peva je najbolji film koji smo napravili do sada. Humor u tom filmu je samo veseli atačment za mnoooogo ozbiljniju priču, ali ipak to ne treba razdvajati. Malo me je razočarao Fejz sa ovom temom jer se pitam vidi li on išta drugo u tom filmu osim humora koji je ako ćemo pošteno danas već nadmašen.

За "продуктивност", још битније. Суштина филма.

samo ne mogu da se setim kako beše ono: "žene ne rade ništa...", ono kad se Mita žali :)

jebem li ga, i Pavićev Vruć Vetar je odličan...

Ја видим, али много, рече неко на теми 75 %, не види и цела поента њиховог поимања филма је мртва комеНдија, хумор, који користе у најидиотскијим моментима... Толико да вас бламирају, ако сте са њима у друштву

"Жене по канцеларијама лапрдају"
:)))
То је мука, што су те реченице превише у употреби, па су зато филмови мало отупели...

Никола Симић, човече. Какав је то цар био. Шта цар, ЦАРИНА!

Više je Žikina dinastija na foru Kursadžija nego pomenuti filmovi. Ko to tamo peva i Maratonci su recimo ok, ne volim ih nešto naročito jer vrlo brzo dosade. Uglavnom zbog razloga koji ste naveli. Postanu penjači na kurac.

Tesna koža mi je najdojajniji film. Šojić sporedan lik, kao i što treba da bude. U prvom delu je odlično odrađen njegov udeo, posle ga sve više forsiraju. Jebiga, to je taj humor. :)

"Ja se nikad nisam opterećavo s pare, samo je bitno da je lepo" - Najbolja rečenica u našim filmovima. :)

E da, i Kengur je dobar.

"Жене по канцеларијама лапрдају"
:)))

Jeste, tako je! :) ja mislim da je u tom filmu, i mnogo bitna i Mensurova uloga, ali je to posle pojeo mrak :)

menijesamodosadno

Никола Симић, човече. Какав је то цар био. Шта цар, ЦАРИНА!

* pre 5 sati

I jos je ne otpisuj ga

Jos uporedi Boga (Zorana Radmilovica) sa Kursadzijama i polozio si ;)

zar se niko nije setio da pomene film tri karte za holivud?
nenadmašan humor. neko reče da je naša kinematografija generalno sranje, taman posla!
zaista imamo talentovane glumce. i ovi mlađe generacije a stariji pogotovo.
upoređivanje sa kursadžija humorom - niđe veze.

Kengur je najgora sranjčina ikad, ne znam što se svi toliko oduševljavaju tim filmom i koriste rečenice iz istog. Mislim, nije mi tolka sranjčina koliko me drka to oduševljenje.
U suštini, cela ta duvačka i klošarska pojava kao suština ne može da bude podloga za nešto kvalitetno na koji god način da je prikazana, jer nije dovoljno duboka i kompleksna. Ok je, ali kao što rekoh, mene ta tematika ništa posebno ne oduševljava.

Koliko god mi svi mislili da su kursadžije debilizam, i lično to mislim, da ne bude zabune, od toga se više i ne može očekivati. Jer je podloga seljački, prost humor, sa seksualnim aluzijama karakterističan za naš mentalitet i mislim da je verno prikazan. Kad bi mene neko pitao da napravim nešto s tom podlogom, ne znam da li bih umela bolje. Jova Radovanović je pokušao na kulturan način da prikaže takav humor, pa je ispao mentol nikad gori sa njegovim show-ovima. Svaka roba ima svog kupca, a Jova nema ni to :D

I da, ne mogu se porediti ovi kultni filmovi sa Kursadžijama. Žikina dinastija je isto govno, ista stvar ko i gore opisane kursadžije.
Mislim da se u filmovima poput Sabirnog centra, koji je vrhunski, koristi isti humor ko u Maratoncima i Ko to tamo peva, s tim što se Sabirni centar ne forsira toliko i onda i ne deluje tako.

Apsolutno se slazem sa svime napisanim u prethodna dva posta.

Kakvo je ovo bogohuljenje. Ne razumijem kako neko može pomisliti da su ova dva filma i kursadžije slične na bilo koji način. Ovi filmovi imaju radnju masu jakih scena i prejako upakovanu poruku , sada što to masa ljudi ne kapira to je njihov problem ali definitivno nije razlog pljuvanja i omalovažavanja ova dva filma.
U neku ruku bolje je čuti nekog idiota da citira fore iz Maratonaca i Ko to tamo peva nego da mi piči po mozgu sa debilnim forama Žike Pavlovića i ekipe.

Kultni film...jedan od najboljih nasih,da ne kazem najbolji...