Terminator 2 KVLT

1. ...The first Terminator was programmed to strike at me in the year 1984, before John was born. It failed. The second was set to strike at John himself when he was still a child. As before, the resistance was able to send a lone warrior, a protector for John. It was just a question of which one of them would reach him first.

ФТЊ!!!111

2. Madafaka!

http://www.imdb.com/title/tt1340138/

Tek sad video. VAJ VUD DEJ DU DIS??? Mada, kad znam šta je Lukas poradio sa SW, ne treba ni da me čudi.

3. Опуштено, то се ни не рачуна.

4. Ma, ne računam ja štošta nastavaka, ali...ono... :)

5. Но проблемо.

6. Јебеммумиша, гледам филм јубиларни 156. пут и и даље су ми неке сцене крајње напете.

7. ахахах Терминатор рулз! Одо и ја да глеам!

8. Улазим ја у дневну собу, а ћале гледа Терминатора. КОМА!

9. Саће сцене масовног уништења. Одо' по ладан квас.

10. Ništa čudno...Terminator II je ubedljivo najbolji film tog žanra ikada snimljen. Daleko najbolji...

11. На РТС кецу.

12. Мој ћале на пола филма каже: "Ово нешто безвезе". Само сам демонстративно напустио собу.

13. Premijerno bio 5. septembra 1991. u Areni u NS-u. Ja došao da se upišem na fakultet prvi put i zamalo da zakasnim na upis kad sam video reklamu... Dvadeset godina gledam taj film kad god ga emituju, a imam ga i na disku...

14. Najjači film jebote.

15. Зашто увек оде...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.