Prijava

Kosmo koje si godiste?

rosoneri,dama se ne pita za godine,al ajd da ti kažem...1977.
što pitaš?

Vidim da cesto koristis "moje mladosti" ko 65 da imas.
Mladost je do 50.
Bar po mom lolo.

Kultni klasik,koliko mi je bio mocan film kao klincu,znao sam svaki detalj i trenutak filma...jebeni Terminator :)

Јеботебог не знам да ли сам иједан филм толико пута погледао. Кад год га уфатим на ТВ-у, обавезно га до краја одгледам. КВЛТ!

Toliko sam gotivio kao klican 90ih,bio zaludjen jedno vreme s filmom i sve bi dao da izadje jos jedan barem deo,a onda kad su izasli treci i cetvrti deo,nisam ih ni pogledao,nijednom.

Bar 30x ga pogledah, do sada. Znam da će biti još koji put minimum. Meni je to iznad kulta. Ono, kad znaš svaki cim, svaku rečenicu, sve sve, i ti opet gledaš i nadješ nešto novo, i opet ti bude zanimljivo, kao kada si gledao drugi put, jer nikad ne mo+e kao prvi put kada se Arni sušta u lavi i diže prst.

Ou jea. 'ladno je pretposlednji post bio na 20 godina filma.

Фак јеа! Иако га имам на диску, увек ми мегасврш да га гледам на ТВ-у.

Џаба двд и све, трип је само на тву!

Gušt mi je da gledam na tv-u. Samo ako nekom ne pukne kurac, pa puste reprizu nekog sportskog događaja, k'o pre neki dan. :pupupudalekobilo:

Но проблемо.

Е, а то је била она касета дистрибуције TUCK, је л' да? Ту нема оних избачених сцена. Тек скоро сам гледао терминатор 2 са нпр. сценом кад Шрафцигеру отварају главу, па ваде чип и Сара Конор хоће да га уништи. Или нпр. има сцена на крају филма кад је Сара Конор матора и као Судњи дан се није десио.

To se otvaranjem glave je bilo i na Pinku prikazivano, sećam se. Imam možda i na VHS-u. Ovih ostalih scena se ne sećam da li su bile, verovatno jesu.
Takođe je izbačena i scena kada se Robert Patrick (zao robot), pošto se sjebe, postaje boje sa čim god da dođe u dodir. Tako je i Džon provalio da on nije Sara kada se pretvorio u nju, ali je i to isečeno.

Isto je isečeno i kad zao Terminator pretura po Džonovoj sobi i pronalazi nešto, ali sam zaboravio šta, dugo nisam gledao.
A izbačena je i emo scena dok je Sara u ludnici, pričinjava joj se onaj njen iz prvog dela, gde joj kaže da mora da potraži Džona i da je u opasnosti. Ona ga prati i budi se u svojoj ćeliji i tad joj je sinulo da kidne.

Ја сам гледао то кад Сара жели да уништи чи на оној пумпи, кад су први пут побегли од Т1000, па замане чекићем али удари у онај лим уместо по чипу. То сам гледао баш у филму, а сцену где је матора на оном игралишту и где се Кајл Рис појављује као визија сам гледао на јутјубу, не сећам се да је било ових других сцена.

Урош
Сутра на РТС, 21:00

Баш сам видела рекламу јутрос, па хтела да ти јавим. :)))

Тачно, има сцена у којој Т1000 тражи нешто по Коноровој соби, не сећам се шта. А непосредно после тога иде до кућице за псе, убија пса и изваљује да се не зове Вулфи, него Макс, те да су га зајебали жешће.

То кад убиј пса знам, али и то са јутјуба.

Ovo za menjanje boje je bilo u onoj sceni u fabrici, kad se uhvati za ogradu, plus mu stopala poprime oblik one mreže na kojoj stoji, pa provale da nije ona. A ono u sobi je, koliko sam skontao, ubačeno samo na specijalno izdanje, tj. Director's Cut, zajedno sa scenom gde je Sara matora u dve 'iljade dva'es' nekoj, kao druga verzija kraja, šta znam. Koliko sam puta gledao, više ne znam ni šta je bilo u kojoj verziji. Ali zato mi je scena nabadanja kroz pakovanje mleka ostala dobro urezana. :)