Ко последњи победник (104)

1. ТИТУЛААААААААА ТИТУЛААААААААААААААААААААААААА

2. Naravno, spremila sam duplu meru. :) Čokoladno-hrskavi mafini punjeni kremom od vanile i kremom od čokolade sa komadićima mlečne čokolade...njam!

3. СЛАВИЋЕ СЕ

4. Imaš li ti nešto konkretno, staklena?

5. Zavisi šta ti treba.

6. Auuuu staklena...
    gde živiš...

7. Pa neke sarme, pite, malo mesa za meze, dok se grije sarma, i neki pasulj za predjelo...

8. славиће СЕ ТИТУЛАААААААААААААААААААААААААААААА

9. naravno da neću staklena...

a jesam car... ja rijetko pitam žene da se udaju za mene, al' uvijek izaberem PRAVE :D

10. Miloše, prva ulica levo od česme, nećeš omašiti!
    Dub, tako mlad, a tako zahtevan...nisi pozvan više. :)

11. Buri, ja ti još uvek ništa nisam odgovorila. :)

12. Kako mlad, mlađi godinu dana od tebe? Jedem ja i sve ostalo, samo da nije starije od 3-4 dana :))

13. od koje česme, ajdučke...

14. Dub, imam par konzervi hrane za mačke, ako ti odgovara.. :)
    Jeste jeste, hajdučka česma, ajde dolazi, poješće se. :)

15. nema veze, čekaću ja... ipak sam ja PRAVI samo me nisi skonala...

16. Awwwwww :) Sad mi dođe da ti pročitam sve definicije, ali već jesam, tako da ništa.. :)

17. samo da završim dres...
    je l ti voliš da praviš kolače, baš onako...

18. Pa ono.. dobro mi ide to, svi se oduševljavaju kako su ukusni i lepi, meni nije teško... Moj konačan odgovor je DA, volim da se petljam oko kuhinje i kolača. :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.