Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Боље језичар него баба девојка
Više bi pričale?! Aha...
Sta si rekao Dzanki?!!
kud ćeš više?
Баба девојке :Д
Dobro veče, evo mene na kratko..
aj što fmp jebe, al što uši zavrće...
ćaooo
staklena...
Ja sam uvredjena...To je moja konacna odluka.
:)
Cao Staklena...
Đe si staklena, jel ima neki has?
Pozdrav svima. :)
Ima Dub, čekam da se ohlade kolači, pa da ih filujem. Hoćeš da svratiš?
Ма кога боли курац ?
mmmm kolači
Miloše, hoćeš i ti?
Hvala staklena, ali stukao sam već nešto, pa nisam gladan :)
Ko još jede kolače kad je gladan? :)
ooo đe si staklena...
Ja jedem slatko, prije jela, da izgladnim :) i onda poslije duplo više nego prije jela ;))
Buri, ti pretpostavljam nećeš odbiti čokoladne kolače? :)
ja bih...
ako može... :)
a kad su čokoladni... ne odbijam...