Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja mislim da Laki sad nešto ARČI!
Таман, Данкане. Идеално!
Кика, где ћемо ми са овцама? :)
Mila, ti biraj.
Ја се надам да брат арчи за разлику од мене :((((
Идем Милка у три лепе чим пређем 30. дакле за годину дана. Који ћу курац међ омладином више?
Нео, добра ти последња дефка хахахаах
zdravo ekipo :)
Фала :)
Zdravo, Nikola.
Ајте вас двоје код мене, лакше ћемо заједно инсталирати воду, струју и све што нам треба тамо... Профит од оваца делимо, обвијусли.
Немо, одакле си ти ако ниси Старо Грађанка :)?
Стакленина сам суграђанка. :Д
Кика, немам појма. Идемо У моју селендру, ондак. Тамо живе дуже нема, дивота за овчице.
Данк, што си, бре, тако депримиран?! Ти си мушки, вама лако за године. :)
Аааа, Шабац? Имам тамо брата и сестру...
КРУШЕВАЦ ЈЕ ГЛАВНИ ГРАД
Није битно, Мила. Зајебавам се мало, неке друге ствари ме стигле и прегазиле, депримиран сам у РЛ одавно...
ИСПУШИО БЕОГРАД
Dunc, brate, ako će ti biti bolje, onda Mila i ja dolazimo da zajedno čuvamo ovce.
Поздрави их. :) Мада, нисам сад тамо, студирам у Ујвидеку. :Р
Хаха, па не виђам их ја, слабо нешто... А мислим да су овде у БГ-у, буразер је чак и асистент на ФОН-у, али не верујем да их знаш, матори су они за тебе :)
Кикане, уз дружтво биће боље наравно :)
A nem0, to si ti? Znam da je bila još neka iz Šapca na sajtu, ali zapamtila sam avatar tadašnji, a ne nick. Jbg. :)
pih zar je moguće da sam ja jedini iz NS stalno aktivan na vuki zajedno sa dusanom?? :D