Ко последњи победник (104)

1. Ja mislim da Laki sad nešto ARČI!

2. Таман, Данкане. Идеално!

Кика, где ћемо ми са овцама? :)

3. Ја се надам да брат арчи за разлику од мене :((((

Идем Милка у три лепе чим пређем 30. дакле за годину дана. Који ћу курац међ омладином више?

Нео, добра ти последња дефка хахахаах

4. Ајте вас двоје код мене, лакше ћемо заједно инсталирати воду, струју и све што нам треба тамо... Профит од оваца делимо, обвијусли.

Немо, одакле си ти ако ниси Старо Грађанка :)?

5. Стакленина сам суграђанка. :Д

6. Кика, немам појма. Идемо У моју селендру, ондак. Тамо живе дуже нема, дивота за овчице.

Данк, што си, бре, тако депримиран?! Ти си мушки, вама лако за године. :)

7. Аааа, Шабац? Имам тамо брата и сестру...

8. КРУШЕВАЦ ЈЕ ГЛАВНИ ГРАД

9. Није битно, Мила. Зајебавам се мало, неке друге ствари ме стигле и прегазиле, депримиран сам у РЛ одавно...

10. ИСПУШИО БЕОГРАД

11. Dunc, brate, ako će ti biti bolje, onda Mila i ja dolazimo da zajedno čuvamo ovce.

12. Поздрави их. :) Мада, нисам сад тамо, студирам у Ујвидеку. :Р

13. Хаха, па не виђам их ја, слабо нешто... А мислим да су овде у БГ-у, буразер је чак и асистент на ФОН-у, али не верујем да их знаш, матори су они за тебе :)

14. Кикане, уз дружтво биће боље наравно :)

15. A nem0, to si ti? Znam da je bila još neka iz Šapca na sajtu, ali zapamtila sam avatar tadašnji, a ne nick. Jbg. :)

16. pih zar je moguće da sam ja jedini iz NS stalno aktivan na vuki zajedno sa dusanom?? :D

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.