Ко последњи победник (104)

1. Може бити. Е знам једног лика, био ми професор физике, '79, сад ради у БГ-у не знам на ком факсу. :Д

2. Ено га Џанки опет даје ++++++++++++++++ на прежвакане дефиниције хахаха

3. Они су 81. и 82. ако се сећам, Ђоле и Марија. Дакле, није то тај :)

4. Стаклена, који ми је летос био аватар?

5. ЈА ЈЕБЕМ !

На коју мислиш Данкане ?

6. Neki Goblini valjda. Ako si to ti.

7. ЈА БИХ ВОЛЕО ДА ТОВАРИМ!

8. Данк, хвала на позиву. И кад се Кика сложио, онда долазимо.
    Знам шта је, прочитала сам. И 'ајде, молим те, нисам навикла да будеш такав. :)

Него, ако за твој 30. одемо, мој ћемо на ливади, уз овчице дочекати. Вр'! :))

9. JA SE ČUVAM ZA ONOG PRAVOG!!! :)

10. НАЈВИШЕ МИ СЕ СВИИЂА СТААААААААААААААААРО ЈЕБАЊЕ

11. На оно мазање на лебац, Џанк :)

Чек, Милка није ваљда да си и ти маторка? лололо

12. kika, bolje da lakišemo nego sam da tovariš :) veće šamse imamo xD

13. Дааа, у магновењу, вероватно.
    Него, објасните ви мени појаву да на добру дефиницију човек добије у просеку 10-15 плусева - зашто?

14. ''Љубави , ово радим за нас , за наше снове , за наше наде..'' – рече млади Реме пред отварајућу борбу са Лакијем , свештеником који је опако залутао у непрегледним пространствима онтолошког и моралног.Његов циљ сада је да јебе крваво ,али прво мора да савлада младог витеза који се бори за љубав.Шта ће победити?Прљава страст или племенита осећања?
    Борба је почела!
    Реме креће свим срцем на громаду од човека али анимализам Лакија је сувише велики залогај за племенитог Ремеа ,одбија се од њега попут сунђера.Реме је међутим много бржи и успева да држи дистанцу са које удара и склања се.Међутим Реме се саплиће о паламар Кика Боја који је седео у трећем реду на трибинама , пада на земљу , Лаки долази и једним хамерфистом ломи лобању младом Ремеу!
    А на трибинама ,мук!Сви су запрепашћени призором који је испред њих ,многи не верују својим очима.Мозак овог младића је свуда по поду!ААААААААААААААААА!Чу се јаук сада већ удовице Жацке за својм драгим, иако нису ни били венчани!Плач , јаук и туга.Лаки је једним потезом угасио све њихове наде.Њихови снови су угашени , у Жацкиним очима је туга, празнина и мрак.Њој је сад све једно, њеног Ремеа више нема.
    ''Ја сам најкомплетнији борац на свету!'' – громогласно издивља Лаки и повуче се са терена док чистачи купе садржај Ремеове главе са пода.

15. Море, марш! :))
    Старији си пар месеци.

16. Какав текст!!!!

17. Знао сам да је било :Д

18. Dunc, znaš li odakle je ovo?