Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ћути ту и играј се... Одоше сви, па морам и ја, лаку ноћ децо.
jbm mu mater, ja bi da se igram al nek mi neko kaze kako, necu da sjebem nesto :))))
Sjebaćeš nešto garant :)
m'znam... ja sam jednom uspeo da sjebem i linux i AppleOS :))
pa ti vidi
a to sto sam drugarici ubio kornjacu i ortaku hrcka u razmaku od 3 dana, to je vec druga prica... btw nisam ih ni tak'o, nego jednostavno prisustvom... sto bi rekli, "Come to the dark side, we have cookies".... sta uradi depresija od coveka...
lolololo....
da razjasnimo, pisemo i smisljamo gluposti do ( u ovom slucaju ) 104. strane? onaj ko je poslednji na 103. strani je kao pobednik?!
Jebem li ga brate,valjda je tako?
dial up cet!!!
pa jebem li ga, ti s' na ovim temama vec duuuuugo... i ne znas, nemo' me zaebavas realno....
dial up je za picke...
DOBRO JUTRO...
брзо лок, док сви спавају!
:zeva:
Ja sam došla sebi...Društvo od sinoć neka me kontaktira za fotke kako zna i ume :))
okačite i ovdje koju fotku...
Ne bih bez dozvole ipak :)
Biće kasnije kada se akteri razbude :))
Ja sam došla sebi...Društvo od sinoć neka me kontaktira za fotke kako zna i ume :))
Dobro jutro!!! Ja ću definitivno da te kontaktiram, posebno za NEKE fotke ;)
Opa, pale su neke ozbiljne fotke
Molim ljude od sinoc da se jave i napisu imaju li problema nekih zbog onog piva.Ja bogme imam izuzetnih.Da se tako duhovito izrazim,na WC solji sam od pola 9!!!
byjiozgz jbt ne moramo svi to da znamo... Moja tiba je ok.
@Džoni, šta se desilo na skupu - ostaje na skupu!!!
ЏАНКС !!!!!!!