Ко последњи победник (104)

1. Pozdrav.
    Nato, gdi je onaj recept? :)

2. Како било на окупљању ?

3. @Džoni, šta se desilo na skupu - ostaje na skupu!!!

E takve skupove volim. Sledeći put ću se pridružiti.
    Ne volim skupove tipa: "Šta se desilo na skupu sutra će biti dokumentovano na netu". Ovaj vaš skup bolje zvuči.

4. Dzankee

Како било на окупљању ?

Ludo i nezaboravno xD

Džoni biće dokumentovani možda eventualno neki delovi, ali za to ćemo se dogovarati preko pvt-a šta je prihvatljivo za javnost ;)

5. Džoni biće dokumentovani možda eventualno neki delovi, ali za to ćemo se dogovarati preko pvt-a šta je prihvatljivo za javnost ;)

To je već prihvatljivo.
    'vata me paranoja od kad se omasoviJo fejZbuk, jer mnogo slika je izašlo u širu javnost a nEje trebalo :)

6. A ne pitate kako je nama bilo na forumu, a? :)

7. Pa ne znam kako bi to mogla da mi dočaraš ali ako imate neki print screen od sinoć kačite to a mi ćemo slike hahaha :D

8. Hahaha, teško se to može print skrino dočarati! :)

9. Znači vi ste se proveli bolje nego mi! :))
    Ja moram da priznam da mi je najjači utisak sa okupljanja to što se pola vukajlijašica zove Nataša :D

10. Gde ste išli, btw?

11. U crnu kornjaču na terazijama. Imali smo private podrum haha

12. Hahaha sačuvaj bože, alkoholičari nijedni. :)

13. boli vas kurac, mi zamalo da jedemo kolače

14. Što se slika tiče, molim sve da budu strpljivi, poslaću na PVT, pa se vi dogovarajte sa onima sa kojima ste na fotkama šta ćete i kao ćete dalje :)))
    Staklena, biće i recept, nisam zaboravila, ali ne postizavam :)))

15. nego šta ima staklena?

16. Што волим да ролам колма по граду , до малопре сам се возао , леп дан ......

17. Лакиииииии, тебрексссс!!! Си видео Лестатово ремек дело на нашује теми???

http://vukajlija.com/forum/teme/20471?strana=9

18. Аууу , какво сочињеније јеботе!!!МИ ЈЕБЕМО!!!ЈАКО И ОШТРО!!!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.