Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ццц
PozZ nem0! :)
Dankane, ahahahahahahahahahahahaaha ulepšao si mi dan!
Јацка, ја свима улепшавам дан. Камо среће да су нам девојке на сајту лепе као ја и да им добро стоји розе :)
Šta radite?
ЈЕБЕМО! И улепшавамо дан Јацки.
:))
:podriguje... VESELO:
E, jbg kad ne mož' niko biti kao ti. :) A kome može roze lepo da stoji, leba ti?!
A nema veze što nisu lepe, sreća pa vi ne birate, inače ne biste imali šta, jel'te! :))
nem0, šta nije u redu? :)
ЈА БИРАМ!
Мммм све је у реду. Е, ова игра више није занимљива од како Урош не навраћа. :/
Dankane, gde si ti sinoć?
Ja pijem!!! Već sam jeo...
O Dabe, gde si ti? Samo jedeš...
Не знам, нато. Нисам био обавештен. Шалу на страну, не волим ја чопоративна виђења, много је боље са 3-4 човека, макар мени.
E, jes', nem0, baš fali. A i obećao bitanga da će kačiti nešto kad odsvira i nema. C,c,c... :)
Ćaos, natnat :)
ЗАПЛЕНЕ РОБУ
natnat, pusti čoveka, on tek doručkovao! Je l' tako, Dube? :))
OLA CABRON!!!
Sledeći put te ja zovem!
Jacka kada ću tebe upoznati?
Natonato, jesi mamurna od okupljanja, vidim neke velike pare se obrtale preko tebe i messaline :DD