Ко последњи победник (104)

1. Може, Нато, ако је мање од 5 људи и ако је док се види. Смара ме да излазим касно више из куће, што је много много је, 15 година излазим докурчило ми је....

2. A jbg, natnat, kad živim Bogu iza tregera, a svi vi koje sam zgotivila ste u BG-u. :/
    Valjda će biti prilike. :))

3. Па, где то живиш, Жацка?

4. jacka, nisam vidio da šta si kaz'la, pa doručak je najvažniji obrok, ja stalno doručkujem :))

5. E moj Dabe, trebalo je proturiti sve preko pleća...
    Od nas 30 i kusur juče samo 7 žena pa ti vidi na kojoj smo muci bile...

6. Pa dobro, žene se vole igrati sa parama ;))

7. Ama 30 i kusur km od NS-a na sever, pinki, ne pitaj me ništa. :/

Dube, obavezno doručkuj, nema veze šta sat kaže. :))
    natnat, 30ak vas?! To ko svadba, bre! :)) E jbg, ja to brojčano stanje teško da mogu da popravim.

8. jacka, pa gdje na sjever? moš ti doći u NS kad mi budemo pravili okupljanje, koje je u planu već nekoliko mjeseci, valjda će da bude na proljeće nešto :DD

9. Их, па шта је то далеко... Ја мислио типа негде на бугарској граници живиш лололо

10. Imaš ovde neke rođake pa da im se uvališ za vikend?

11. Ma daleko je... Lako tebi da pričaš kad si na pljuvometar. :)
    Ahahahaha, kod Vrbasa sam, Dube! :) Mogu doći, ako se ikad i bude okupljalo. Znaš kako u Vojvodini, ta polako, za sve ima vremena. :)
    Ćao, madafaka, i mijne nikad da menjaš avatar! :))

EDIT: Rođaka nemam, al' možda se nešto nađe. :)

12. hahaha...
    e ko je bio na okupljanju sinoć?
    EDIT: jacka možeš kod mene ;)

13. Имаш колеге из БГ-а, па се угвали код њих, јбт :)

14. Šta će mi rođaci, toliko vukajlijaša, pa dok sa svakim popijem po pivo, svanuće, a onda ću nekako da se odgegam do željezničke stanice...

15. UŠAO MEĐU PRVIH 1000!!!!

16. Јебете , јебете .........сажимате!

17. Ето, Жацка, само још да пристанеш на мадафакин предлог и идемоооооооо

18. madafaka, kod tebe ne smem nikako, mnogo se družiš sa L@kijem i Kikom ovde, bojim se da ne propadne turnir. :)))

Evo, Dub lepo našao način, ako me prima u društvo, taman da ga odgegam do ŽS. :)

19. УШО САМ У ПРВИХ 277 !

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.