Prijava

Jebi ga, Peki, to je sve u glavi. Al' kad malo razmisliš, nema tu mnogo filozofije. Ubaciš se u brzinu, razmišljaš o ko zna čemu i to je to. Ja obožavam da trčim. Trčanje JEBE!

Неко ми скоро рече да не би требало више од 2 комада јаја недељно.

Ma ne bi trebalo ako si od govana i ako sipaš šećer u kolu da izlapi malo zbog grla. Dok si mlad trči, ganjaj loptu i deri svakojaku ranu ko blesav, tačnije ko Džimi. To nutricionističko palamuđenje je otimanje para slabokarakterinim ljudima sa sporim metabolizmom koji ne mogu da skinu deset kila za godinu dana.

Ма немам појма, што се тиче хране, ја једем буквално као стока, а већ годину дана не мрдам од шесетпет кила. Фора је што имам ненормално брз метаболизам, и апсолутно је небитно колико калорија уносим. Пример, прошлог лета сам буквално сваки дан играо баскет минимум 3 сата дневно. Буквално сваки дан. И плус јео уобичајено, минимум 4 оброка дневно, чак сам и пиво пио сваки други, трећи дан, а за њега важи да гоји.

Џабе брате, џабе кад ја, да ме простите, серем три, чет'ри пута дневно.

http://www.youtube.com/watch?v=W-mWHhQDDR4&feature=related

:)

Е, и ја сам трчала неких пешес` дина, никад бољи апетит нисам имала.

Više ne trčiš? Razočaran sam :)

Ја не знам зашто, али после пливања, и уопште после провођења времана у води, добијем такав апетит, да сам у стању да кад се вратим кући поједем цео фрижидер.

Само за трамвајем. И кад ми дуне, коловозном траком. :)

Ništa čudno. I Majk Felps isto tako. Ja gledao na YouTube-u šta doručkuje. Zajebao je mene i Džimija zajedno :)

Ја не знам зашто, али после пливања, и уопште после провођења времана у води, добијем такав апетит, да сам у стању да кад се вратим кући поједем цео фрижидер.

Zaista. Generalno najbolji i najzdraviji vid mršavljenja o kome se povela cela rasprava na temi koja se zove "gojenje".

Ako si ti zadovoljan svojom težinom šta te boli kurac šta ti devojka kaže....Šta ako ti sledeća cura kaže aj sad smršaj?

Svijetu se ne može ugoditi!!!

http://www.nadbiskupija-split.com/katehetski/kateheze/poucne_price/slika/magarac1.jpg

чак сам и пиво пио сваки други, трећи дан, а за њега важи да гоји.

То да пиво гоји је једна од највећих заблуда свих времена. Пиво има много мало калорија. Више ти калорија треба да одеш до трафике, купиш дволитру, донесеш је до парка и да је исцевчиш, него што ћеш калорија да извучеш из ње. :)

Пивски стомак потиче од хране која се конзумира уз пиво.

Па шта ли сам кој ђаво онда онол'ко пиво пио?

Ау да, добро је.

Jeste!
A jeste znali da određene namirnice iziskuju više kalorija za konzumiranje nego što ih sadrže?
Celer na primer ima 10-ak kalorija na 100 gr, što znači da dok ga sažvaćeš, progutaš i svariš potrošiš više nego što uneseš :)

У јеботе, морам да престанем да једем целер. :)

A jeste znali da određene namirnice iziskuju više kalorija za konzumiranje nego što ih sadrže?
Celer na primer ima 10-ak kalorija na 100 gr, što znači da dok ga sažvaćeš, progutaš i svariš potrošiš više nego što uneseš :)

Па, скоро све воће и поврће. Осим банана, крушака, ананаса и махунарки.

To se zovu "negativne kllorije", tu kiso krastavac prednjači čini mi se...samo, koga bole kurac.

Nije baš sve. Ako pojedeš 100 gr jabuka, unećeš više kalorija nego što je potrebno za varenjie, pa nećeš biti u dficitu, a uz celer ćeš direktno da gubiš kalorije jedući ga.

Брате, направисте науку од жвакања и гутања.

Брате, направисте науку од жвакања и гутања.

Blic žena. :)

Реџеповић ЈовАнка из Ниша, Ивана Милутиновића без броја...и ја сам овај...ја немам никакву трему, зато што сам ја трему...од седам година.
Па, ево ту смо...ја сам од Крушевца...а ту живим сад у Нишу...а нисам имАла услове и даље да певам, па сад...овај...чули смо ово по новом сада...нисам имала, право ти кажем ни да снимим касету.

ОДВЕО...ОО МЕ ЈЕДАН МАНГУП У НАЈЛУЂИИИ ГОДИНАМААААА
ОПРОСТИ МИ СРЕЋО МОЈАААААААААА
ВРАЋАМ ТИ СЕ И ГРЕШНА И САМААААААААА
КАЗНИ МЕ, КАЗНИ АКО ОЧИ ЛАЖУУУ
ПУСТИ, ПУСТИ, НЕКА ТИ ДОКАЖУУУУ
УСНЕ И ТЕЛО МОЈЕЕЕЕ
ДА МИ ЈАСТУК БУДИ ГРУДИ ТВОЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Па мислим...тако је гадароба.
Па не знам...то ви знате најбоље...па ја по мојем мислим...мислим...у Дворане сам певала...исто дала сам приребе...ту сам освојила прво место...шеснаест године сам била...па ондак ту, у село ПепељЕвац...па ондак Кусуповац...овде исто сам освојила од Уснију Реџепову, од кад сам се родила...била сам и преко новине...ту су ме сликали и нису ми ни дали ни слике, ни ништа..мајке ми, обожавају ме људи.
Певала сам за паре сa тату и сa сзбраћу...певала сам као мала и била на приредбе и бирали ме за лепотицу села са 14 године...

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183923_1901885787239_1244541074_32473754_1457743_n.jpg