Zna li neko koji je ovo film?

1. Da ne zna ko kako se zove film, horor je u pitanju, ne sećam ga se puno osim scene kad neki lik spava i budi se, podiže ćebe a ono otkinuta glava neke žene mu se zlo smije, i druga scena (čini mi se da je isto iz toga filma) je u mrtvačnicu, mrtvi ustaje al nije zombi. Može bit da je to Children of the corn, al pretražih slike na Gugl i ne učinje mi se da je to to. Iko?

2. Ja znam da nije Children of the corn, ali mozda je neki od nastavaka.

3. Mešja, ništa me ne asocira... a ne mogu ni da nađem po ovome što si napisao - daj bar neki detalj više pa da rokamo po gugletu...

4. Nema više detalja, jer sam to gledao kad sam tek počeo osnovnu, tako nešto, i počeo pičkica da plačem kad je ovaj vidio okinutu glavu u krevet. Pokušaću sam da probam da ga nađem, jer bih prepoznao tu scenu odma' kad bih je vidio opet.

5. Reč je o crno-belom filmu. Završna scena je praktično jedina koje se sećam. Čitav film se vrti oko neke poremećene žene čiji muž pokušava da prokljuvi uzrok njene poremećenosti da bi se u flešbeku pri kraju filma ona sama prisetila scene iz detinjstva kad je bila primorana da se poljupcem oprosti od preminulog dede što je prouzrokovalo traumu kod nje koja se samim činom prisećanja i frojdovskim suočavanjem s istom konačno razrešava.

6. lik s posla krade ogromne pakete vutre i puši s ortacima.
    samo se toga sećam. zna neko?

7. I onda se zaljubi u onu trebu?

8. nem pojma. možda. kaži koji je to, prepoznaću ga.

9. Руски серијал филмова, зове се нешто на фору Битка за Берлин и говори о завршним операцијама у Другом светском рату....Емитовали су га на другом програму пре пар година....

10. Jel gledo neko sinoć kasno na Pinku onaj rusko-američki film o Čečenima i terorističkom napadu na Moskvu? S onim cirkusom gde drže taoce? E,ako neko zna kako se zove, neka odgovori, ja tražio,al već apdejtovali programsku šemu,pa ne znam...

11. Руски серијал филмова, зове се нешто на фору Битка за Берлин и говори о завршним операцијама у Другом светском рату....Емитовали су га на другом програму пре пар година....

Moguće je da je ovo u pitanju, poklapa se priča.

12. Nije, jbg, film je novijeg datuma....

13. Šon Koneri je doktor, koji u Africi kaže nekom liku da ima sifilis, gonoreju taj neki rad, i taj lik ga juri da ga ovaj izleči da može da jebe i dalje. Zna li neko ovo?

14. Neki krimi film.Zaboravio sam ko igra bese,ali na kraju (nisam siguran u ovo) ostaje jedan lik samo,kao drugove mu pobili valjda i onda se seca kao proslosti i bilo ih je 5 i kazu ,,five against the world" . Trebalo bi da se film zove One Eyed King,ali sam trazio pod tim nazivom i nema nigde da se skine.Zna neko?

15. Gledao sam kao klinja neki film, dal je horor il triler ne sećam se...
    Neki ludak u zatvoru, i valjda ko god priča sa njim poludi(sećam se da je neki stražar razneo sebi glavu šotkom). E da i iz uva mu izlazi neki crv, stonoga, štalije...

16. Neki krimi film.Zaboravio sam ko igra bese,ali na kraju (nisam siguran u ovo) ostaje jedan lik samo,kao drugove mu pobili valjda i onda se seca kao proslosti i bilo ih je 5 i kazu ,,five against the world"

Mozda "Once Upon a Time in America" :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.