Nije bre to sigurno,gledao sam Ameriku 200 puta,a sad kad ga pomene,gleda mi se opet! :D :D Sve mislim da je One Eyed King ali nema ga po torrent sajtovima...Nemoguce da je toliko redak film...
Teško da će neko znati o kom filmu je reč. Gledao sam ga pre par godina i ono nije loš uopšte. Reč je o nekoj kriminalnoj grupi, vođa je prestar, i dvojica članova se bore ko će da preuzme vlast. Treba da za lupam 10 dana skupe više para. Počinju na nekom trgu, goli skroz, i treba da se snađu za odelo i ostalo sve. Interesantan je film, jedan se bavi samo sitnim krađama, dok drugi, crnac neki, cilja na veliko.
Gledo sam film kao klinac i pamtim jednu scenu, fora neka devojka trci ulicama nekog velegrada, pa u jednom trenutku na pesackom preskace neka kola, i onda kad stigne tamo gde je trcala neki lik joj kaze da je zakasnila i ona krece da place i upuca ga..... jel zna neko o kom se filmu radi...
nači horor. stari iz 80tih...spada u one dečje horore ako kapirate.
sećam se samo da par klinaca logoruju negde i pričaju strašne priče.
poslednja priča je o nekom debelom klinji i mušicama, kao on njima čupa udove,na kraju one njemu počupaju ruke.
mislim da su to ekranizovane kratke priče S. Kinga,al tražio sam,nije to
nije ni
kempfajr tejls, nit Storis from d dark sajd.
el ima neko ideju? ovi stariji nadam se su gledali.
Pre dve godine sam tražio jedan film na temi o filmovima. Niko nije mogao da mi pomogne. Prekopiraću uglavnom ceo post, jer sam od tad zaboravio i ono malo što sam znao. Pa kaže.
Čovek i zena imaju 2 sina, od po mozda 13 i 6-7 godina, siromasni su, majka ne znam sta radi, a otac je prodavac satova . Drugovi mladjeg sina cesto bivaju poslati kod rodbine jer roditelji nemaju da ih hrane. Otac obecava mladjem sinu da to nece uraditi, ali posle, majka odlazi u neki stacionar za bolesne, neka bolnica ili tako nesto, ne secem se, otac mora da ode da nesto radi i mladjeg sina mora da posalje kod rodbine. Otac dobija posao prodaje nekih satova, i mora da ode na nekoliko meseci daleko. Starijem sinu kaze da ima prijatelja u restoranu koji ce mu uvek davati hranu, dorucak, rucak, vecera. Ostavio mu nesto para i otisao. Sve je bilo ok jedno 2 dana, onda dečak odlazi u restoran i kazu mu da je taj ocev prijatelj otpusten. Mali od tad svaki dan kupuje po jednu pogacicu i jede je praznu sa vodom... Kad mu ponestane para pocne da kraducka. Najupecatljivija je scena kad uzme novine sa slikama hrane i sece nozem i jede. Drugovima kaze da su mu roditelji arheolozi i da rade na iskopinama. Onda sa starijim drugom ima razne vratolomije, nevolje...
Eto od ovih detalja ako neko zna sta je nek kaze, bio bih mu zahvalan... Nesto sam mozda malo pogresio ili izostavio jer kao sto rekoh film sam gledao davno.
Hujo, gledao sam ga i ja kao klinac, ali nema šanse da se setim kako se zove...
Nije bre to sigurno,gledao sam Ameriku 200 puta,a sad kad ga pomene,gleda mi se opet! :D :D Sve mislim da je One Eyed King ali nema ga po torrent sajtovima...Nemoguce da je toliko redak film...
Ћеш неки други сервер, пошто нема Торент?
http://www.imdb.com/title/tt0254626/
LOL
Teško da će neko znati o kom filmu je reč. Gledao sam ga pre par godina i ono nije loš uopšte. Reč je o nekoj kriminalnoj grupi, vođa je prestar, i dvojica članova se bore ko će da preuzme vlast. Treba da za lupam 10 dana skupe više para. Počinju na nekom trgu, goli skroz, i treba da se snađu za odelo i ostalo sve. Interesantan je film, jedan se bavi samo sitnim krađama, dok drugi, crnac neki, cilja na veliko.
Ma jok,necu na direktan dwnld.Sad cu da vidim da probucam jos malo po torrentima,mada torrentz bi trebalo da ga nadje,al ajde...
I sta sad sa ovim LOL? Sad kao mi smo glupi,nismo znali da pogledamo na imdb?NADJI DOWNLOAD DECXKO! :D
Gledo sam film kao klinac i pamtim jednu scenu, fora neka devojka trci ulicama nekog velegrada, pa u jednom trenutku na pesackom preskace neka kola, i onda kad stigne tamo gde je trcala neki lik joj kaze da je zakasnila i ona krece da place i upuca ga..... jel zna neko o kom se filmu radi...
Да није овај http://www.imdb.com/title/tt0130827/ ?
Za van ajed king
http://zoink.it/torrent/779BF5D55FD6267305D0225BF44C5F67DCD17484.torrent?title=kat.phone.eyed.king.2001.dvdripxvid.eng.blackknight
Los torrent mnogo,ali neka stoji,skinuce valdja nekad... Hvala u svakom slucaju...
Srbine, malopre sam gledao trejler i mislim da je taj. Sad cu stavim da se skida. Hvala puno, car si.
sećam se samo da par klinaca logoruju negde i pričaju strašne priče.
poslednja priča je o nekom debelom klinji i mušicama, kao on njima čupa udove,na kraju one njemu počupaju ruke.
mislim da su to ekranizovane kratke priče S. Kinga,al tražio sam,nije to
nije ni
kempfajr tejls, nit Storis from d dark sajd.
el ima neko ideju? ovi stariji nadam se su gledali.
to je taj
http://www.imdb.com/title/tt0103268/
IJAO VIDRO MALA DADADADAD TO JE TAJ!
:*
Ote mi vidra post :)
inđoj!
pa pusa svima!
Pre dve godine sam tražio jedan film na temi o filmovima. Niko nije mogao da mi pomogne. Prekopiraću uglavnom ceo post, jer sam od tad zaboravio i ono malo što sam znao. Pa kaže.
Eto od ovih detalja ako neko zna sta je nek kaze, bio bih mu zahvalan... Nesto sam mozda malo pogresio ili izostavio jer kao sto rekoh film sam gledao davno.
pojma nemam Vukšo koji je to film, ama baš nemam nikakvu prectavu,izvini:)
Vule, evo ga.
http://www.imdb.com/title/tt0107322/