Zna li neko koji je ovo film?

1. Uglavnom da, al' ja sad moram ovaj film odgledati do kraja, pa to ti je.

2. гледао сам само Депардије(јевеу) верзију филма, нисам имао појма да има нешто новије од тога.
    мене стварно сморила књига поготово део после изласка из тамнице, можда зато што сам је читао априла '99. кад није било струје баш сваке вечери:-)

3. E taj je, hvala puno.

4. Овако иде радња: он јој лиже, па му она пуши, па је кара згуза, па оздо, па озго, па на кант и на крају јој испрска фацу и сисе. Америчка продукција, мислим. Може неко да ми нађе то?

5. Vuče mi na Dženu Hejz...

6. мене стварно сморила књига поготово део после изласка из тамнице, можда зато што сам је читао априла '99. кад није било струје баш сваке вечери:-)

Omiljena knjiga mog detinjstva.

7. Овако иде радња: он јој лиже, па му она пуши, па је кара згуза, па оздо, па озго, па на кант и на крају јој испрска фацу и сисе. Америчка продукција, мислим. Може неко да ми нађе то?

Puma Sweede rough fuck, imaš na xhamsteru.

8. Pad aviona u nekim planinama, zima, putnici počnu da jedu saputnike koji se smrznu?

9. Taj je, svaka čast i hvala. :)

10. Bili, ima i sjajan dokumentarac o tom događaju, postovaću kasnije link, ako uspem da iskopam

11. Braćo i sestre, Džordž Kluni je neki neprejebivi advokat i zastupa lika čija žena vr pička oće da mu otme pola imovine a inače lik ima para ubija. Zato se i udala za njega. I mensčini da je bio včrs na B92...

12. gugli čuda radi :)

13. Nisam siguran, ali mislim da je ruski film. Radnja se odvija u nekoj kafani u kojoj svaki od likova priča svoju priču.

14. To je svaki drugi ruski film :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.