Ко последњи победник (105)

1. Kako mi je spor net, ko da i ovako nisam usporena. Vikend mi još traje...
    A vi razigrani! :)

2. De si, Energijo... koliko fotki tamo, medijski ispokrivani, nema šta! :)))

gde si, Marcipan, bre :)))

pre ce bit' izotkrivani :)))

3. Ne mo'š, tebe svi voledu više od_mene, i neću da se igraš u mojoj avliji. Aj šic! :P
    A to svašta nešto što si kaz'la da ja radim ja ne razumem... :/
    :)

4. Hugo, nisam sad baš u formi, ošinula recesija preko novčanika, ali imam rakije u šteku vavijek, pa ti kad naletiš, biće :))

5. Jeste, raspomamljeni... Drogu su sipali u vopi.

6. marcipane, ko je to zagađivao vopi sa drozom?

7. Ракија је моје пиће:)

8. Ne mo'š, tebe svi voledu više od_mene, i neću da se igraš u mojoj avliji. Aj šic! :P

Odlazim pokunjeno i rasplakano (razmazala mi se smiNJka, bas sam HOT); ali VRATICU SE JAAAA!!!

9. Hugo, imam nekoliko sorti :) Onda nije frka, nećeš se na dvije vratiti u Bg...

10. Na mnoge sumnjam... :) Posledice još traju, zauvek smo navučeni.

11. :sad joj žao, a malo se i uplašila: :(

12. Zao ti, a? :)) E, ako ti je! :)

13. energija ne budi kvarna :D

14. Vrati se Jackaaaa... Našminkaće se Energija opet!

15. Eto, opet sam ja najgora, a ona mi ne dava da se igram u njenu avliju; sad se durim i napucila sam se kao pit-bull; a ja sam njoj rekla i da GU volim! HA! E! A?

16. Žene, budite malo normalne...

17. Što ste se ućutali, m? :)

18. Čekamo tebe, forget ju nat...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.