Ко последњи победник (105)

1. Žene, budite malo normalne...

sto mi cudno, jebo te, kad mi se neko obrati ovim imenom :)))

Pozdrav, Forget!:)

2. Pozdrav svima :) Šta radite, šta ima? :)

3. Ma nema ništa, slavimo dan zaljubljenih, prvi srpski ustanak i trifuna...

4. Lepo je kad ste tako praznično raspoloženi :) Ja baš i nisam, nešto sam smorena ceo dan...

5. Zbog alkohola u svetu godišnje umre 2,5 miliona ljudi, a evropski prvaci u konzumiranju alkohola su građani BiH, koji godišnje popiju 56 litara čistog alkohola.

BOSANCI ALKOHOLIŠU!!!!

6. FJN, što smorena, pa vidi kako je fin dan napolju...

7. Forget! :)))
    Jeste, oće kiša, neće kiša...

8. oce kaki, nece kaki, ja nisam ni znala da slavimo dub; di naspi jednu

9. E, 'de si, Mar :)) Nismo se srele sto godina :) Ma, da, ceo dan nešto oblačno...

10. energijo, samo pokaži prstom koju flašu da otvorim :)

11. Jeste, ako jedna neće da popravi raspoloženje, dve oće. Dajte duplu! :)

12. nije prstom nego s' prs; ene kanda mi se prividja tam neka ora'ovaca; kazu to zdravo, a ima daaaanaaaaaaa da je ne pi'.

13. Prva k'o kamen, druga k'o slama, treća klizi sama :))) Ima za sve, samo ko će da vas nosi kući?! :))

14. meni noge ne otkazuju, s'm mozak se iskljuci, sve ostalo radi ko sat, ic ne'a se brines; a mozak i kad mi je u punoj funkciji nije nesta posebno bolji

15. Jel zna neko neki DVD player, a da nije PowerDVD? Nesto se izbagovalo, i kaze da vec ima instaliran, a nema!

16. Ma kod mene se vrti DVD samo kad je spešl akejžn, pa imam viška para da dignem u devedeoteki neki flimim, da gledam u HaDeu :) Tako da nisam čuo ni za šta drugo...
    A probaj BS plejerili VLC...

17. Ma probao sam BS Player, ali je DVD onaj sa onim _TS pa moram deo po deo da pustam... tako da je smor, ali uspeo sam da skinem stariju verziju PowerDVD-ja i evo radi.

18. Odoh, moram da se vratim knjizi da me dotuče... Ostanite veseli :)

19. Imaš u BSu čitav _TS, samo ga trebaš ubosti, inače ih ima više kad otvaraš preko BSa, ali ok, već si se snašao :)

20. Ajde, Forget, lepo je to... :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.