Prijava

Стаклена, читааамо ;)))

Staklena, jesi li definisala nešto? Ja jesam danas. :)

Nemo, šta je bilo? :)))

Ниииишта, само видех сличицу.

Ljudi, šta radite? Kako ste proveli dan?

Фино, дошли кући и уживамо у благодетима хоум нетворка (читај: кућни интернет). Ти?

Ustao i 2 popodne. Bio do grada, vratio se oko 5 popodne, lego da spavam oko 7 i sad se probudio. Lololo

mila, nisi ti u pitanju, greška... izvini

slabo ČITAM, a još slabije KOMENTARIŠEM...

Мени Бури задао домаћи, па тренутно покушавам да га урадим. :) Очи ми испадоше, али не знам где је та тема.

Zna se šta ja radim svakog dana...

Не знам да ли да вас припремим за благи шок који Цара и ја припремамо у блиској будућности...

Хајде Данк.

Ето ти сад.
Видиш, био си у заблуди! :)
Нема везе, него знам да не радим то овде, па ме зачудило како ми се омакло. :)

Иаммо један паклени план.... АЛИ ПАКЛЕНИ! Да отворимо тему где ћемо објавити све наше ПВТ-ове(само између нас двојице) са свих живих дуплих налога... Многи људи неће више доћи на сајт од блама лолололо

Dankane, jedva čekam da to vidim.

Само ћу рећи да ви и треба да чекате да видите то, вас нема у негативном контексту, као и што претпостављате :)

Који ви? Боље опалите неки блог, можда вам обришу ту тему...

Dankane, znaš me - i da me ima u negativnom kontekstu, ja se ne bih skenjao. Stvarno jedva čekam da to vidim. Kad ćete to da uradite?

Па ви са ове теме и са теме Јебање. Осталима не гарантујем ништа... Али не знамо кад би то урадили, ја сам као и увек за класичан копипејст, док ме Цара моји да цензуришемо поједине делове лололо