Ко последњи победник (105)

  1. Па ко ће да прави хаос, ако не Цара и Данк. :)

  2. Dunc, zašto to ne opičite odmah?

  3. Да! Дај сад. :Д

  4. Дааа, одмах! :)

  5. Ала нас је наложио па побегао. -.-

  6. А, разумите да не можемо сад, рекох вам да би Царина то селективно, па бих мало да се договорим с њим на ту тему. Има ту пикантерија за које нисте ни слутили да их може бити. Гледајте на нас као на БИУ а на то(ако се деси) као на отварање у јавности досијеа појединих вукајлијаша... Има и ко се с ким јебе, не брините ништа лололололо

  7. Ohohohohoho, biće zanimljivo...

  8. Воајерисање, дакле?

  9. Кикане, зар си сумњао? Знаш да увек имамо луде идеје, ово је тек једна од њих... Е, и неће то скоро, немој да се заваравате... Ја сам лепо питао да ли да вам откријем план, ви сте рекли ДА, ко вам је крив сад? Стрпите се, крчка се!

  10. Dobro, Dunc, čekaćemo.

  11. Ајд, јер вас обожавам бреее! Један детаљчић само... али не тражите више... Име нећу рећи док не буде време

    Cara™

    ide mi ta riba opasno na kurac zato što je klasična sikteruša, samo me mrzi da se svađam sa njom jer me mrzi da imam posla sa droljetinama lololololololo
    pre 7 sati



    Duncan Ferguson

    У, па и мени ишла на курац и онда ПАФ! Стиже ПВТ... Ја ко велим, шта ме кошта ако је добра, међутим нисам имао живаца да сачекам да видим слику. Осећам да је штрокуша нека, гони то у курац!

  12. hahahahahhahaaaaaaa
    "Goni to u kurac!"

  13. Баш сте зли.

  14. PANDAN IDE REDOM I OBJAŠNJAVA

  15. А, значи никад не бисте погодили о коме смо ово причали... Нека буде изненађење лололо

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.