Kum III - odličan završetak ili propast trilogije
  • urrad

Kad već spemujemo o filmovima 'ajde da se i ja pridružim. O kvltu prva dva suvišno je diskutovati, ali treći deo je postavio mnogo kontraverze. Da li je očajna gluma Sofije Kopole kao Korleoneove ćerke i odsustvo Roberta Duvala uticala na ostatak ekipe, ili je jednostavno Paćino ostario, ili pak je tema o korumpiranosti Vatikana išla malo ispred vremena.

• Dzankee

Софија усрала мотку.

• Kurd

Samo je bilo previše tri filma na tu istu temu.
    Prvi je OK, drugi je već razvodnjen, a treći je čista česmovača...

• THE KTITOR

ili pak je tema o korumpiranosti Vatikana išla malo ispred vremena.

Ne

O kvltu prva dve suvišno je diskutovati

Ne

ali treći deo je postavio mnogo kontraverze

Da

Da li je očajna gluma Sofije Kopole kao Korleoneove ćerke

Da

i odsustvo Roberta Duvala

Da

uticala na ostatak ekipe

Ne znam

ili je jednostavno Paćino ostario

Ovo sigurno.

HEL JEA! DEKONSTRUKCIJA JEBE!

• Ritchie ♣ B

Sofija kurva jebe se sa rodjakom pa de to ima!!!

• THE KTITOR

OSTAP BENDER JE KURD!?! MASALA!

• Earthworm Jim

Ma dobar je i treći. Ko jebe Sofiju realno.

• Луди Чак

Evo da citiram samog sebe! Hahaha

Otaku, pricaj mi o majci... :)

EDIT: Zar te ne mrzi da toliko citiras?

• THE KTITOR

Pa realno, sto Rici B kaze, jebe je rodjak, realno.

• Myth

Treći je, po meni, propast. Totalni kolaps. Prva dva dela su legendarna, a jedan od razloga je to što sve ostaje u porodici. A treći naduvan, ubačeni popovi, očajna Sofija, i Entoni onaj takođe...Razočarenje, ukratko.

• Earthworm Jim

Mada je meni ipak bolji Četvrti čovek kad ih Nikola Kojo sve pokida hedarama iz snajpa, koji je car e! Realno!

• Kurd

Šta fali Ostapu..? To je lik, a ne ko taj Korleone i oni njegovi...

• THE KTITOR

Evo da citiram samog sebe! Hahaha

Otaku, pricaj mi o majci... :)

EDIT: Zar te ne mrzi da toliko citiras?

Eee, usavrsio sam se u tome. Prvo otkucam TATIC, pa onda drmnem "enter", pa strelicu nagore, pa otkucam CITAT. Lako! :D

• Ritchie ♣ B

Kojo je trebao da zameni andija garciju i da srpski vojnik jebe sofiju a ne njen rodjak...tad bi imalo vise smisla

• Richard Pryor

U poređenju sa prva dva dela,kerin kurac.

• THE KTITOR

Šta fali Ostapu..?

Nista ja nisam rekao za Ostapa. Moram da priznam i da pojma nemam koji je taj decko. Samo nisam znao da si to ti :)

• Kurd

Uzmi čitaj "Dvanaest stolica"(recimo da je to nešto najsmešnije što sam ikada pročitao) i znaćeš ko je Ostap. :-)

A "Kum"...ma ne valja... :-)

• Зна Мурињо

Kum je legendaran film pa iako su malo odstranili sa trećim delom. I ja da sam na njhovom mestu napravio bih treći deo (još malo keša nikad nije na odmet). :D Moramo malo da razmišljamo na komercijalniji način. :)

• Мими

Реално, ни други део није сјајан као први. Трећи је дефинитивно срање. Направљен је на силу, да се узму паре на рачун славе прва два и то је то. И Кум није Кум без дон Вита. :)

• Johnny Castle

Trebao je biti sniman i cetvrti dio kuma... Samo "na srecu" (nek' mi Bog oprosti za ovo) Mario Puzo je umro prije nego sto je poceo pisati cetvrti dio i on zbog toga nikad nije sniman... Ko zna kakav bi to bio kolaps... Zato cutite i zahvalite Bogu sto ima samo 3 dijela :)