Prijava

Da li ste igrali ovu igru, da li je igrate, kakvi su utisci, zamerke, impresije....?

Juče sam je inst, ne volim NBA u globalu, puko sam uvodnu tekmu sa 25 razlike, ono finale 91. valjda. Jebem ti komande da ti jebem! Počeo sam i onaj fazon - bikam a ledžend, i sviđa mi se.

ja sam igrao 2k10 i navukao sam se. Iako inace ne pratim kosarku svidjela mi se igrica i sad je igram cesce nego PES na primer.

Ја Страјо не стај ми на муку. :)

Обожавам овај 2К серијал, али нисам у могућности да га играм на мојој кршини од лаптопа. Прошлог лета сам играо сваки дан 2к10, по пар сати кад удари врућина, па не може баскет напољу, и то онај "My player" мод где направиш играча и контролишеш само њега. Играо плеја у Индијани целу сезону на четвртинама од 10 минута, завршио сезону са нешто мање од 20 поена по мечу и преко 10 асистенција на "ол стар" нивоу тежине.

Набављао сам неке јебене програме како би могао да променим дужину четвртина (није могло да се мења прошле године), и тежину, било ми је прелако.

Иначе, ако мене питаш, НБА 2к је боља симулација баскета, него што су ПЕС и ФИФА за фудбал.

Иначе, ако мене питаш, НБА 2к је боља симулација баскета, него што су ПЕС и ФИФА за фудбал.

E, upravo ovo je razlog otvaranja teme. Imam relativno nov, i relativno dobar komp. Imam instaliran FM11 koji sam izgustirao, PES11 ali od kada sam instalirao 2k11 ova prva dva sam zapostavio.
Jednostavno sam oduševljen igrom. Jebi ga, malo su kontrole za moj ukus komplikovane, ali su detalji izvanredni, pogotovu ja koji sam 10 godina igrao basket zapažam fenomenalno realne elemente, kao što su ugao dodavanja da bi pas bio uspešan ili pak način driblinga i mimika igrača.
Jedino ne volim malo duže pauze među četvrtinama, koje su vezane za one video klipove i intro momente, mene to smara pa isključim i skratim koliko god mogu.

Kako VC15 zakucava?!

Dub, iskreno nisam probao sa njim još uvek, ali zato mogu esej da napišem o ekipi Majamija. :)

VC15 jebe, on arči, on je svemoguć, on guzi, on onaniše, on rči, on pamprči, on preksače uličnu rasvjetu, on je neumoljiv, on je kralj največi. I da, ON JEBEEEEEE!!!

Ех бре Страјо, па са најјачима играш, није фора. :)

Jeste, to je kao kad krenem da igram PES i lik uzme Barsu, ili Mančester, dok je bio C tamo, a sada Reala... Ali dobro veća je uživancija :))) Ili kao slabiju ekipu da uzmem pa opali po Čelziju...

Pa uzeo sam ih zbog Vejda, ostale ni ne koristim pravo da vam kažem. :)

Јеби се Страјо, имамо истог омиљног играча онда. :)

Ја сам у Мај Плејер моду користио његов шут, и толико сам га увежбао, да сад не могу да промашим са њим. :)

Вејд је институција, какав Коби, какав Леброн.

Ja igram onu karijeru odnosno asocijaciju sa kingsima stavio na najteže pa me drali u početku ko majmuna dok se nisam malo uvežbao imao sam skor 2-10 sad se popravljam imam 13-16

Јеби се Страјо, имамо истог омиљног играча онда. :)

Gospodin Fleš. :)

2k11 je super. Odigrao sam oko 50 utakmica u My Player, na četvrtinama od 5 min. Kontrole su kao i uvek prilagodjene xbox-u :S drugih zamerki nemam :)

btw Kobe najbolji :))

Igrica je vrhunska. Grafika odlična, iako se mnogi žale na kontrole - za mene su savršene, posebno na džojstiku. Ima par gluposti, npr da lik gadja potpuno isto kada je behind the backboard i kada nije, al' to su detalji.

btw Kobe najbolji :))

slazem se :)

Meni je 2k10 bolji ne znam zast oal mi je bolji nekako jes da imda dzordan al i dalje mi je 10ka bolja a ne znam zasto xDD

срећа па није на руки :)))

nije tebra...onaj srednji nivo..profesional :))