Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
evo da prebacim na drugu stranu
:) e neka si prebacio.;p
Volim Generaciju 5 ali ne toliko od kada je on u bendu.
Ne dopada mi se njegova nova pesma, nekako me podseca na Tokio Hotel.
Mozda je ovo vredjanje njegove '' umetnosti'' ali jbga.
Upoznala sam ga u Corba kafeu, secam se da je stalno visio na fliperu, jedno vreme je na njemu cak pisalo: '' Zabranjeno za Djordja Davida.'' :)
Nije ostavio preterano pozitivan utisak na mene, opusten je ali do granica nepristojnosti i nepotrebne vulgarnosti. Malo mi je delovao kao... pedofil.:D
Ali ne mislim da je uobrazen.
Ili je samo bio nacirkan?:)
Djordje...nekako mi David njah
Е, јеби га, ја не могу да се похвалим да је Ђорђе Давид хтео да ме јебе.
Nisi ga pogledao na pravi nacin.;)
Jedan od boljih vokala i zesci roker kod nas. Ovaj Deco projeKT mi njahhh ali zato je G5 i dan danas jedan od retkih bendova (jedini?) koji su rokali, ono pravo, hard...
Треба знати знање, и то што кажеш.
мени је он онако... јбт ова песма што је Џими окачио јебе, која прогресија неверица...
Sav njah... A ovaj Death Saw koje je on oformio lici na sve i svasta. Nekako je bas WASP.
Mislim da Đorđe David jebe.
Izvrstan i kvalitetan muzičar i jedan od najboljih vokala u našoj zemlji.
Svi tračevi, bili istina ili ne padaju u vodu. Boli me kurac ko ga finansira u da li ga prima u dukat. Ako bismo tako gledali niko ne bi voleo Fredija Merkjurija a ustvari nema onog ko ga mrzi.
EDIT: pesma iz prvog posta je toliko dosadna da nisam mogao dodslušam do kraja...
Djordje David je gej.
G5 je kul
Peder, toliko...
Сере ми се од њега. Он је зли брат Дејана Цукића.
Okej je Đokica. Kvalitetan muzičar, dobar vokal. Bila sam prisutna u jednoj situaciji kad je ispao lav. Da njega nije bilo, izginula bi gomila ljudi, i ja među njima. A i to što se kurči, pa jebiga, ima i zašto.
Ја сам чуо да је једном сањао како ће неки терористи да отму авион и као кренуо да спасе тај народ ал га изуло обезбеђење јер се накурчио док је пролазио
Прави клише,зиљ,огаван,да ли је потребно на сва уста викати да је Гранд срање,шта као нисмо знали док нам Дача није рекао? Препоручује Мегадет деца да слушају даклем - позер
Није га џабе Крле шутнуо из Г5
Њах. Слушах га ономад на Фиш фесту. Има много "курчевит" став, типа "ја сам прекаљени јебач, бацајте сви брусеве на мене". Чак је и звао "публику" да приђе што ближе, у први ред. Некако ми је препотентан сувише, без неког већег разлога.
Девојчица. Али има јебен глас. Што рече Џими нашао је јако добре музичаре и сада нешто покушава узалуд. Летос је у мом граду био овај гитариста Александар, разменио сам са човеком пар реченица, додуше помало чудних и гледао свирку са пола метра. Лик разбија ону гитару. Прави виртуоз. Шта ће са овим обдаништем, појма немам.
Брате, и басиста убија како свира.
Добар је и бас, нисам рекао да није. Само се мало више ''разумем'' у ове друге.
Елем, жао ми је, офтопик, али ја морам да замолим Џимија да баци један линк ових ликова, свирали су у неком тв студију, мислим на ртс-у, снимак је старији. Давид са овим Александром, само доста млађим, да ме убијеш не могу да се сетим имена песме.
http://www.youtube.com/watch?v=FNNNUT-AjcM
ima ovaj